Autor: onogost.me
Foto: pixabay.com
10:16
1.6.2020.

AMSCG: Putevi mjestimično mokri

U Crnoj Gori saobraća se po mjestimično mokrim putevima, saopštili su iz Auto moto saveza i savjetovali opreznu vožnju, naročito na dionicama koje prolaze kroz usjeke.


Crna Gora danas je otvorila sve putne granične prelaze prema susjednim državama, koji su bili zatvoreni u okviru mjera protiv širenja koronavirusa.

Granični prelaz Vraćenovići, na putu Nikšić-Bileća, i dalje je zatvoren za saobraćaj zbog rekonstrukcije.

Na regionalnom putu Krstac - Ivanova korita, dionica Medjuvršje – Ivanova korita, doći do obustave saobraćaja od devet do 12 sati.

Na regionalnom putu Mojkovac - Đurđevića Tara, u mjestu Gojakovići, saobraća se jednom trakom naizmjenično.

Zbog minerskih i asfalterskih radova na putu Dinoša –Cijevna Zatrijebačka odobrava se totalna obustava saobraćaja za sve vrste vozila od osam do 16 sati.

Zbog rekonstrukcije magistralnog puta Barski most - Ribarevine, dionica obilaznice Bijelo Polje - Ribarevina, saobraćaj će biti obustavljen od 17 do 20 sati. Van tog termina promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni, a odobrava se i povremena totalna obustava saobraćaja ne duža od 15 minuta.

Zbog rekonstrukcije regionalnog putu Cerovice – Rogami, na dionici Rogami–Spuž, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Na magistralnom putu M-4 dionica Podgorica-Božaj zbog izgradnje kružne raskrsnice u Tuzima postavljena je privremena saobraćajna signalizacija.

Zbog radova na kružnoj raskrsnici kod Doma Vojske i skretanja za Gradiošnicu na magistralnom putu M-11 dionica Lepetani-Tivat odobreno je privremeno postavljanje saobraćajne signalizacije.

Do završetka rekonstrukcije puta Lubnice-Jelovica saobraćaj se obustavlja od sedam do 17 sati, u trajanju ne dužem od dva sata.

Zbog bušačko minerskih radova u sklopu rekonstrukcije regionalnog puta R-3 dionica Pljevlja –Metaljka saobraćaj će biti obustavljen od devet do 11 sati i od 13 do 15 sati.

Zbog radova na magistralnom putu M-6 dionica Šavnik-tunel Vojnik odobrava se postavljanje privremene saobraćajne signalizacije, kao i povremena obustava saobraćaja u trajanju ne dužem od 15 minuta.

Ostale vijesti iz kategorije