Autor: onogost.me
Foto: ALFA Centar
17:22
7.12.2019.

ALFA Centar dodjeljuje Godišnju nagradu za volonterizam

Dodjela Godišnje nagrade za volonterizam biće upriličena u sali JU “Zahumlje” u ponedjeljak, 9.decembra u 20h.


Volonterski klub ALFA Centra ustanovio je od ove godine Godišnju nagradu za volonterizam u Nikšiću, koja će se dodjeljivati u dvije kategorije: instituciji i pojedinacu.

Pored glavnih nagrada, ove godine biće dodijeljena i tri specijalna Priznanja za doprinos razvoju i promociji volonterizma u Nikšiću.

U programu će učestvovati mladi muzičari i recitatori, članovi Volonterskog kluba ALFA Centra, a nakon dodjele biće organizovan i prigodan koktel.  

Ostale vijesti iz kategorije

 • 21:06
  23.1.2020.

  U više crnogorskih gradova i danas su održavane litije i molebani povodom usvajanja Zakono o slobodi vjeroispovijesti, a okupljenima se u Nikšiću tokom besjede obratio episkop zahumsko hercegovački Dimitrije koji je kazao da je velika čast i blagoslov biti sa narodom. 

 • 19:57
  23.1.2020.

  Zahvaljujući projektu „Sportom do inkluzije i pristupačnosti“, Udruženja za pomoć licima ometenim u psihofizičkom razvoju (UZPD) Nikšić, deset osoba sa invaliditetom (OSI) je proteklih sedam mjeseci moglo da koristi usluge bazena u nikšićkom Sportskom centru, teretanu, kao i fizikalnu rehabilitaciju.

 • 17:28
  23.1.2020.

  Zbog planiranih radova na mreži, bez napajanja električnom energijom sjutra će ostati djelovi nikšićke opštine.

 • 16:07
  23.1.2020.

  Nikšićki Centar bezbjednosti podnio je zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka protiv Milije Goranovića iz Nikšiča jer se navodno ponašao uvrijedljivo prema direktoru Uprave policije Veselinu Veljoviću.