Autor: onogost.me
Foto: Opština Nikšić
16:12
1.12.2021.

Vuković posjetio Tehnopolis: Inovativne ideje zamajac razvoja Nikšića

Predsjednik Skupštine opštine Nikšić Nemanja Vuković sa saradnicima je posjetio IPC Tehnopolis.


“U razgovoru sa zaposlenima i v.d. izvršnog direktora Tehnopolisa Đorđijem Malovićem, istakao je da je cilj sastanka intenziviranje saradnje na konkretnim projektima koji se implementiraju, kao i onima koji će biti realizovani u bliskoj budućnosti”, navodi se u saopštenju Službe za skupštinske poslove.

Sastanak je, kako se ističe, bio prilika da se razmijene mišljenja, ideje i pokrenu inicijative koje će pozicionirati opštinu Nikšić i Tehnopolis kao simbole uspješnog poslovanja u Crnoj Gori, ali i šire.

Predstavnici Opštine i Tehnopolisa saglasni su da "Nikšić ima brojne povoljnosti, počevši od geografskog položaja, ali i modernih i savremenih institucija poput Tehnopolisa”, te da jedni druge vide kao oslonac u brojnim aktivnostima.

Vuković je naglasio da je neophodno intezivirati saradnju između ove dvije institucije, kako bi se grad razvijao na pravi način.

“Sagovornici su saglasni u ocjenama da će, uz zajedničku viziju, ova saradnja rezultirati uspješnim projektima - na koje će svi biti ponosni”, dodaje se u saopštenju.

Ostale vijesti iz kategorije