Autor: onogost.me
Foto: Privatna arhiva
16:34
7.8.2020.

Uskoro otvaranje nove Intersport prodavnice u Nikšiću

Sa preko šest hiljada prodavnica u 57 zemalja svijeta, Intersport predstavlja najpoznatiji i najveći maloprodajni lanac sportske opreme. Dio tog lanca čini i Intersport Crna Gora.


Svoju priču u Crnoj Gori Intersport je započeo prije 12 godina, kada je, baš te 2008. godine, prvu prodavnicu otvorio u Nikšiću.

„Sa ponosom možemo najaviti da ćemo krajem ovog mjeseca otvoriti novu Intersport prodavnicu u Nikšiću. Na preko 350 m2 prodajnog prostora nalaziće se sve što vam je potrebno za fitnes, trčanje, planinarenje, skijanje, biciklizam, plivanje, tenis, kao i kompletna ponuda za ekipne sportove. U prijatnom ambijentu novog koncepta i dizajna Intersport prodavnice, naći ćete sve što vam treba za sport i rekreaciju. Da Nikšić predstavlja poseban grad za nas u Intersportu, govori i činjenica da ćemo drugu godinu za redom biti sponzor fudbalskom klubu Sutjeska, koji je sportski simbol grada pod Trebjesom“, kazao je Luka Krsmanović, vođa marketing sektora Intersporta.

Lokacija nove prodavnice će biti u Domu revolucije, u dijelu preko puta hotela Onogošt. Prodajni prostor će se prostirati na dva nivoa.

„Osmisliti koncept Intersport prodavnice u navedenom prostoru Doma revolucije je bio veoma izazovan zadatak. U saradnji sa stručnim timom arhitekata dobili smo rješenje koje će sigurno oduševiti sve Nikšićane. Pored novog prostora, novinu predstavlja i unutrašnji dizajn prodavnice, u kojoj će se blagajna nalaziti u centralnom dijelu, pa će kupcima prostor biti ljepši, prijatniji i jednostavniji za korišćenje.  Moram naglasiti da je ovakav koncept Intersport prodavnice potpuno nov u svijetu. Novi dizajn blagajne je Intersport implementirao prvi put prošle godine u Norveškoj, u Intersport prodavnici u blizini Osla. Sada će druga po redu biti u Intersport prodavnici u Nikšiću“, istakao je Krsmanović.

U prostoru dosadašnje Intersport prodavnice u Nikšiću, u Mex centru, nalaziće se Intersport Outlet prodavnica, sa artiklima po outlet cijenama, na popustu do -70%.

Otvaranje nove Intersport i Intersport Outlet prodavnica u Nikšiću je planirano za kraj mjeseca, a tačan datum otvaranja će biti objavljen u narednom periodu.

Promo sadržaj

 

 

Ostale vijesti iz kategorije

 • 11:20
  27.9.2020.

  Direktorica Nacionalne turističke organizacije (NTO) Željka Radak Kukavičić kazala je da se naša zemlja aktivno priprema za narednu turističku sezonu, iako je to teško planirati u okolnostima pandemije koronavirusa.

 • 08:24
  27.9.2020.

  Ukupan državni dug, bez depozita, na dan 30.6.2020. godine iznosio je 3,664 milijarde eura ili 79,54 odsto bruto domaćeg proizvoda (BDP), saopštili su Danu iz Ministarstva finansija (MF).

 • 19:31
  26.9.2020.

  Povećanje nivoa loših kredita je uvijek zabrinjavajuće, ali uzevši u obzir okolnosti poslovanja sa uticajima pandemije, možemo reći da rast nije mimo očekivanja, kazao je za Pobjedu generalni sekretar Udruženja banaka Crne Gore Bratislav Pejaković.

   

 • 16:19
  26.9.2020.

  U skupštinsku proceduru je juče stigao Prijedlog završnog računa budžeta za prošlu godinu u kojem se navodi da su izvorni prihodi bili 1,8 milijardi eura, konsolidovani izdaci 2,028 milijardi, a depoziti 545 miliona eura.