Autor: onogost.me
Foto: Ilustracija
09:13
6.12.2019.

Starting-up u Tehnopolisu: Turistička destinacija i digitalni kanali

U IPC Tehnopolis danas će biti održan deseti po redu Starting-up događaj, a tema će biti "Turistička destinacija i digitalni kanali".


Organizatori su kazali da će svi zainteresovani imati priliku da čuju nešto više o tome kako da predstave svoj biznis na društvenim mrežama, kako da na najbolji način koriste platforme poput Booking.com i AirBnb-a i kako da razumiju zahtjeve današnjih turista.

"Ovog puta, naša gošća je Anđela Đokić, menadžerka globalne grupacije turističkih vodiča za Crnu Goru - My Guide Montenegro, predavačica u oblasti digitalnog marketinga, ali i osnivačica NVO Travel & Technology Centre. Kroz svoje dvanaestogodišnje iskustvo u ovoj oblasti, Anđela će zainteresovanima prenijeti svoja znanja koja im mogu pomoći u daljem razvoju njihovog biznisa i turističkih destinacija kroz digitalne kanale komunikacije", istakli su organizatori.

Ostale vijesti iz kategorije

 • 08:33
  21.1.2020.

  Cijene goriva neće se mijenjati u naredne dvije sedmice, saopšteno je iz Ministarstvo ekonomije.

 • 19:43
  20.1.2020.

  Nakon analize ostvarenih rezultata u 2019. godini, Uprava za šume konstatuje da je ostvaren rekordan prihod od 7,2 miliona eura, što predstavlja povećanje od 37 odsto u poređenju sa prihodima od prije pet godina.

 • 14:32
  20.1.2020.

  Cijene goriva se u naredne dvije sedmice neće mijenjati, saopšteno je danas iz Ministarstva ekonomije.

 • 11:01
  20.1.2020.

  Uprkos obećanjima Živorada Krsmanovića, direktora Metalca, koji posluje u okviru matične češke firme Termochem, da će proizvodnja početi 20. januara, to se nije desilo.