Autor: onogost.me
Foto: Ilustracija
16:00
20.2.2020.

Sport Reality slavi 4. rođendan!

Dođite da zajedno proslavimo naš rođendan, uz fantastične popuste i iznenađenja za sve kupce!


Sport Reality poziva svoje drage kupce da posjete naše radnje i online shop i da zajedno uživamo u rođendanskom raspoloženju! Za sve one koji žele da šopinguju, pripremili smo super popust od 20% na novu kolekciju i, za svaki račun, poklon vaučer u vrijednosti od 10 eura za narednu kupovinu.

Pozivamo vas da nam se pridružite i uživate u odličnoj rođendanskoj ponudi koja traje samo dva dana, 21. i 22. februara.

Čekamo vas u Sport Reality radnjama u Nikšiću, Bijelom Polju i Beranama:

Nikšić, Njegoševa 8
Bijelo Polje, Voja Lješnjaka 11, Pruška
Berane, Mojsija Zečevića 11

 

Plaćeni prostor

 

Ostale vijesti iz kategorije

 • 12:06
  8.4.2020.

  Direktor Investiciono razvojnog fonda Zoran Vukčević saopštio je da je interesovanje za kredite veliko, te da je stiglo oko 500 prijava. Istakao je da kreditna linija nije jednokratna i da se neće završiti samo sa ovim mjesecom, već će i nakon pandemije IRF ponuditi nove kreditne linije, kako bi preduzeća mogla da ostanu na tržištu.

 • 08:29
  8.4.2020.

  Ako Vlada ne donese paket mjera podrške privredi pravovremeno, one neće imati skoro nikakav efekat, poručio je predsjednik upravnog odbora Unije poslodavaca (UPCG) Predrag Mitrović.

 • 08:25
  8.4.2020.

  Elektroprivreda (EPCG) je od početka primjene pravila o finansijskim kompenzacijama, koje u slučaju nižeg stepena kvaliteta električne energije sljeduju potrošače, primila 50 prigovora, saopšteno je u državnoj energetskoj kompaniji.

 • 21:08
  7.4.2020.

  Grupa bivših radnika nikšićkih Rudnika boksita pozvala je nadležne u državi i opštini, kao i nevladin sektor i sve koji mogu, da im pomognu, jer se nalaze u izuzetno teškoj situaciji, u kojoj su se našli ne svojom krivicom.