Autor: onogost.me
Foto: Privatna arhiva
11:00
12.9.2019.

Nike sportska kolekcija za svakodnevni casual outfit

Nike i ove jeseni donosi sportske i urbane modele koji su već pronašli brojne obožavatelje širom svijeta. Moderni i cool modeli su nešto čime se ova lifestyle kolekcija izdvaja, ali, kao i u godinama prije, poseban fokus je na udobnosti i funkcionalnosti odjeće i obuće, a sve je prilagođeno dinamičnoj svakodnevnici.


Stoga, nova Nike lifestyle kolekcija donosi novi trend koji spaja odjeću dizajniranu za sportske aktivnosti, ali koja je ujedno nosiva u savremenom užurbanom svijetu. Detalji poput velikih natpisa te raznih aplikacija čine stilski prepoznatljiv sportski stil na glamurozan način s urbanim prizvukom.

Kada su u pitanju patike, Nike kombinuje savremenu minimalističku estetiku sa modernim i anderground dizajnom koji se savršeno uklapa u trendy karakter Nike-a. Dizajnirane su da budu lagane i da oslobađaju korak.

Cijelu kolekicju karakteriše jednostavan dizajn, a pored klasične crne, ove sezone dolaze modeli i u bordo, crvenim i sivim nijansama.

Nova kolekcija prati apsolutno sve zahtjeve užurbane svakodnevnice na stylish način koji ćete obožavati!

 

Plaćeni prostor

Ostale vijesti iz kategorije

 • 17:21
  19.2.2020.

  Vlada, tokom ovog mandata, neće tražiti kupca za Elektroprivredu (EPCG) već će razmišljati da li su kompaniji potrebni zapadno-evropski ili svjetski partneri za ulaganje u određene projekte, saopštila je ministarka ekonomije Dragica Sekulić.

 • 11:57
  19.2.2020.

  Trend rasta podrške sektoru ribarstva nastavljen je i u ovoj godini. U poređenju sa prošlom godinom podrška je povećana 44 odsto na ukupno 2,24 miliona.  

 • 08:36
  19.2.2020.

  Crnogorski potrošači električne energije su za posljednjih pet godina platili oko 74,3 miliona eura za subvencije privatnim vlasnicima malih hidroelektrana (mHE) i vjetroelektrane Krnovo i tehničke gubitke Crnogorskom elektrodistributivnom sistemu (CEDIS), saopšteno je iz NVO Akcija za socijalnu pravdu koja je te podatke dobila na osnovu Zakona o slobodnom pristupu informacija.

 • 08:33
  19.2.2020.

  Samo u prošloj godini bilo je u Crnoj Gori čak 4.325 prijavljenih oštećenja na motornuim vozilima, od kojih su osiguravajuće kuće riješile 3.908 i isplatile osiguranicima oko 3,8 miliona eura.