Ukoliko vas muče grčevi i osjećate bolove u mišićima, naročito poslije vežbanja, pomoć potražite u prirodnom soku od višanja.
24.6. 21:57
0

Jeftine su i sigurno ih imate u kući: Ove 4 namirnice u par minuta sprečavaju zadah
Besprekorno održavate oralnu higijenu, pazite šta jedete i opet vas muči neprijatan zadah? Isprobajte ove četiri namirnice - sigurno ih već imate u kući, a niste ni znali da mogu da vam pomognu.
23.6. 22:02
0

Imate bijele fleke od sunca? Ovo su prirodni ljekovi
Ove bijele fleke nastaju usled gljivičnog oboljenja kože koje se medicinski naziva „tinea versicolor“.
21.6. 21:05
0

Dekstroza pruža brzo zadovoljstvo za one koje pogađa poslijepodnevni umor, trenutno im osiguravajući šećer koji povećava količinu energije i pomaže koncentraciji, ali stručnjaci upozoravaju da je taj efekt varljiv i kao zamjenu preporučuju banane.

20.6. 22:13
0

Kajsije su bogate katehinima, flavonoidima koji se isto tako nalaze u breskvama, jagodičastom voću, ječmu, kakau, crnom i zelenom čaju.

20.6. 13:44
0

Rekonstruisani Odsjek za urologiju i oftalmologiju Opšte bolnice, projekat za koji je Vlada Sjedinjenih Američkih Država (SAD) preko Ambasade u Crnoj Gori donirala novac, od danas je ponovo dostupan pacijentima.

19.6. 21:08
0

Ovas i ovsene pahuljice su pravi prirodni tonik za nerve, krvne sudove i srce, tvrde stručnjaci za narodnu medicinu.

18.6. 22:01
0

Optimalan unos vode na dnevnom nivou, prema navodima Evropske agencije za bezbjednost hrane, iznosi najmanje dva litra za žene, a nešto malo više za muškarce.