O alergijama kod djece danas sa roditeljima doktor Vranješ
Objavljeno: Srijeda, Maj 16, 2018 - 10:36
Autor:
onogost.me

Alergije su sve rasprostranjenija pojava sa kojom se suočavaju djeca još od najranijeg uzrasta, i zbog toga su veoma čest razlog posjeta ljekaru. Tim povodom će roditelji iz Nikšića danas od 18h imati priliku da razgovaraju sa pedijatrom i alergologom Slobodanom Vranješom u Roditeljskom kutku.

Foto : Ilustracija

Kako da prepoznaju alergije kod djeteta, kako da postupaju, šta da rade kada dijete ima ekcem - samo su neka od pitanja na koja će doktor odgovarati tokom ovog Roditeljskog kutka koji se održava u Kidslandu, u tržnom centru “Laković”.

Udruženje Roditelji poziva zainteresovane roditelje da prijave dolazak putem mail adrese [email protected] ili na broj telefona (0)20 22 10 00 zbog ograničenog broja mjesta i pripreme dovoljnog broja poklona.

Ukupno ocjena: 13

Facebook komentari

Ostale vijesti iz kategorije

Petak, Avgust 17, 2018 - 21:55
Krastavac u službi ljepote i zdravlja

Ovo povrće je najveći saveznik ženske ljepote i zdravlja.

Četvrtak, Avgust 16, 2018 - 21:51
Treninzi u zrelom dobu jačaju srce

Treninzi u zrelim godinama dobri su za zdravo i jako srce, kažu stručnjaci. Čak i oni koji nisu išli u teretanu prije šezdesete godine ojačaće zdravlje ako odmah počnu redovno da vježbaju.

Srijeda, Avgust 15, 2018 - 22:11
Dinja hrani organizam

Jedna od omiljenih ljetnjih poslastica - dinja, ne samo da je idealna za hidrataciju organizma, već i za zdravlje. Ukusna i aromatična, sadrži veliki broj antioksidativnih supstanci koje štite organizam, kako od obične prehlade, tako i od mnogih ozbiljnijih oboljenja.

Utorak, Avgust 14, 2018 - 21:59
Jedite breskve za preplanuli ten

Ako želite da dobijete lijep preplanuli ten, nije dovoljno samo da se izlažete suncu i mažete losione za brže tamnjenje.

Ponedjeljak, Avgust 13, 2018 - 22:07
Prije putovanja pijte mlijeko

Ako planirate putovanje, sigurni smo da želite izbjeći odlazak u toalet u toku puta.