Za vikend zabavni program na Vučju
Objavljeno: Utorak, Februar 13, 2018 - 11:38
Autor:
onogost.me

Nacionalna turistička organizacija NTO organizovaće u subotu i nedjelju zabavni program u ski centru Vučje.

Foto : onogost.me

“Tim povodom biće organizovan besplatan autobuski prevoz iz Podgorice i Budve za sve zainteresovane”, saopšteno je iz NTO.

Autobusi iz Podgorice polaze u subotu i nedelju,17. odnosno 18. februara, u 8.30h ispred hotela City. Povratak sa Vučja je predviđen za 16h.

Autobus iz Budve polazi u subotu ili nedjelju u 7.30h, u zavisnosti od interesovanja, ispred TN “Slovenska plaža”.

Iz NTO-a su istakli da se rezervacije mjesta mogu obaviti svakim radnim danom, najkasnije do četvrtka, 15. februara, besplatnim pozivom na broj call centra 0 8000 1300 od 7 do 15h, te da je broj mjesta ograničen.

“Pored rekreacije na snijegu i suncu, gosti ski centra Vučje moći će da uživaju i u dvodnevnom muzičko-zabavnom programu. Tokom oba dana predviđen je program animacije za najmlađe, za koji će biti zaduženi Animatori Montenegro“, navodi se u saopštenju.

Oni su kazali da će u subotu, od 11 do 13.30h, najmlađe zabavljati klovnovi, kao i da će biti u prilici da učestvuju u kreiranju ledenog grada.

“U nedjelju je u istom terminu planiran facepainting, odnosno crtanje lica, i klovnovi. Posjetioce će oba dana, u periodu od 14 do 16h, zabavljati DJ Mr Jools i DJ Shar, a očekuju ih i dodatni popusti“, navodi se u saopštenju.

NTO zabavni program organizuje u saradnji sa ski centrom Vučje, u okviru kampanje Sunce, snijeg i more.

 

Izvor: CdM

Ukupno ocjena: 36

Facebook komentari

Ostale vijesti iz kategorije

Subota, Maj 26, 2018 - 08:10
Bira se najljepša Crnogorka, u finalu dvije Nikšićanke

Izbor za mis Crne Gore za 2018. godinu održaće se danas u Herceg Novom u hotelu "ACD", sa početkom u 17h.

Ponedjeljak, Maj 14, 2018 - 11:01
Električni orgazam i Repetitor nova imena devetog Bedem festa

Poslije kraće pauze i sjajnih objava koje su izazvale fantastične reakcije i oduševljenje ukupne javnosti, iz organizacije Bedem festa nastavljaju sa iznenađenjima. Nakon Beogradskog Sindikata, Massima Savića, sastava Neoplepeople, potom Zorice Kondže i Smoke Mardeljana, nova imena koja dopunjavaju ovogodišnji line- up festivala su Električni orgazam i Repetitor.

Petak, Maj 11, 2018 - 10:19
Vanja bez finala Eurosonga

Crna Gora ove godine neće imati svog predstavnika na finalnoj večeri Pjesme Evrovizije. Vanja Radovanović sa numerom "Inje" nije uspio da se plasira.  

Četvrtak, Maj 10, 2018 - 14:32
Vanja večeras na sceni Eurosonga

Crnogorski predstavnik na Eurosongu Vanja Radovanović nastupiće večeras u Lisabonu tokom drugog polufinala ovog poznatog muzičkog takmičenja.

Nedjelja, April 29, 2018 - 17:00
Vanja sjutra ide u Lisabon: Ujak Miladin Šobić mi je glavna podrška

Naš predstavnik na Evroviziji Vanja Radovanović za Lisabon putuje sjutra. Za CdM poručuje da će Crnu Goru sa pjesmom “Inje” predstaviti ono kako treba i dolikuje, uveliko se raduje nastupu i nema tremu, a glavna podrška mu je njegov ujak poznati nikšićki kanautor Miladin Šobić.