VIDEO: Nikšićanka oduševila na startu nove sezone ''Pinkovih zvezdica''
Objavljeno: Subota, Oktobar 21, 2017 - 13:24
Autor:
onogost.me

U prvoj emisiji nove sezone ''Pinkovih zvezdica'' predstavila se trinaestogodišnja Nikšićanka Ljubica Mirković. Ona je otpjevala pjesmu Zdravka Čolića koju je obradila Marija Šerifović ''Ti možeš sve''. Nakon interpretacije, Ljubica se plasirala direktno u dalje takmičenje.

Foto : SCREENSHOT YOUTUBE

"Božanstveno pjevaš, svaka čast! Srećna sam što si došla jer neverovatno je da imaš trinaest godina i da tako samouvereno pjevaš. Ima tu stvari na kojima treba raditi, ali počela si tako lijepo... I posle, bravo", oduševljena je bila Goca Tržan.

"Ja mislim da će doći do superfinala. Autentična si i kao što izgledaš tako i pevaš. Imaš svoju interpretaciju i to je meni fantastično" istakla je Jelena Tomašević.

 

 

"Teško je biti svoj, a ti si to uspjela i ja večeras navijam za Nikšić", kazao je Sergej Ćetković.

"Nisi pogriješila ništa, praktično si od druge strofe počela da pjevaš kako dolikuje. Snažno i sa energijom. Sa 13 godina to je fantastičan uspeh i ja ti čestitam", dodala je Leontina.

  pink.rs

Ukupno ocjena: 36

Facebook komentari

Ostale vijesti iz kategorije

Srijeda, Januar 17, 2018 - 07:47
Odabrani učesnici Montevizije

Lorena Janković, Nina Petković, Katarina Bogićević, Ivana Popović Martinović i Vanja Radovanović predstaviće se 17. februara na večeri Montevizije, kada će biti izabran predstavnik Crne Gore na Eurosongu koji će se ove godine održati u Lisabonu.

Subota, Januar 6, 2018 - 13:15
Pogledajte kakav vas provod čeka za božićne praznike u Nikšiću

Ukoliko ste odlučili da božićne praznike provedete u Nikšiću, portal Onogošt vam donosi ponudu kafića i hotela u našem gradu.

Nedjelja, Decembar 31, 2017 - 08:29
Đaci na raspustu do 22. januara

Zimski raspust zvanično je počeo juče, a školarci će skoro čitav mjesecmoći da odmaraju i uživaju u zimskim čarima

Subota, Decembar 30, 2017 - 08:23
Spremite se, mališani, za žurku sa Djeda Mrazom

Najmlađi Nikšićani imaće danas priliku da na gradskom trgu, uz pjesmu i igru, uživaju u novogodišnjem druženju sa Djeda Mrazom.

Petak, Decembar 29, 2017 - 12:37
Evo gdje možete za novogodišnje praznike u Nikšiću

Za sve one koji još ne znaju gdje će za novogodišnje praznike portal Onogošt se potrudio da sazna kakva će biti ponuda na raznim mjestima u našem gradu.