VIDEO: Nikšićanin snimio novu pjesmu i spot, poslušajte “Ljubav kao pogled čudesan”
Objavljeno: Ponedjeljak, Jun 11, 2018 - 08:10
Autor:
onogost.me

Talentovani tinejdžer iz Nikšića, učenik prvog razreda Gimnazije “Stojan Cerović”, Simeon Radulović Simke, svoje drugare i fanove obradovao je novom pjesmom “Ljubav kao pogled čudesan”.

Foto : Miloš Zvicer

Za pomentu pjesmu je snimio i spot, a budući da je poruka koju šalje edukativna i više nego poučna, sasvim sigurno će je slušati kako mlađe, tako i starije generacije.

Sam je komponovao muziku i pisao tekst, dok je za aranžman, miks i mastering bio zadužen Senad Drešević iz Podgorice.

Kako nam je Simke kazao, u pjesmi se govori o pojmanju ljubavi uopšte, zdravim stilovima života, drugarstvu, kao i ljepotama i prirodnim resursima svih najznačajnih djelova Crne Gore.

“Zahvalio bih se mojim drugaricama Ivani Dendić, Kristini Perković i Hajdani Glušici iz srednje Muzičke škole “Dara Čokorilo” iz Nikšića, kao i drugaricama iz moje generacije, Mariji Vučinić i Jovani Burić, koje su, takođe, zajedno sa mnom uzele učešće u video spotu. Ovom prilikom bih se i takođe zahvalio prijateljima spota: Nacionalnoj turističkoj organizaciji "Montenegro Travel", kompaniji "SS ALGA", preduzećima mljekara "Srna" i "Štit" prevoz, kao i etno selu "Brijeg"”, iskoristio Simke da se ovim putem zahvali prijateljima koji su mu pomogli u realizaciji ovog noviteta.

Njega je šira javnost upoznala prošle godine u sklopu takmičenja koje je organizovalo Udruženje nastavnika Italijanskog jezika. Nakon toga, sudeći po ovoj pjesmi i spotu, nastavlja da se bavi muzikom i to vrlo ozbiljno. 

Ukupno ocjena: 15

Facebook komentari

Ostale vijesti iz kategorije

Subota, Avgust 18, 2018 - 08:00
Etno selo "Montenegro": Danas takmičenje u ljenčarenju

Tradicionalno takmičenje u ljenčarenju i ove godine okupiće najveće džabalebaroše, koji će se nadmetati u ležanju.

Četvrtak, Avgust 16, 2018 - 12:28
Etno selo "Montenegro": Takmičenje u ljenčarenju 18. avgusta

Tradicionalno takmičenje u ljenčarenju i ove godine okupiće najveće džabalebaroše, koji će se nadmetati u ležanju.

Utorak, Avgust 14, 2018 - 14:33
Akademia bar organizuje takmičenje „Što glasnije“

U cilju promocije i afirmacije mladih pjevača iz Nikšića, kao i ostalih gradova Crne Gore, Akademia bar organizuje takmičenje pjevača pod nazivom „Što glasnije“.

Ponedjeljak, Avgust 13, 2018 - 08:31
Lake fest u fotografijama

Ovogodišnji festival na Krupcu, osmi po redu, održan je od 9. do 11. avgusta.

Nedjelja, Avgust 12, 2018 - 11:08
Završen je muzički spektakl kraj jezera: Vlatko, Marčelo i vatrena noć DST-a!

Uz neumornu publiku, autentične izvođače i besprekornu organizaciju proteklo je i posljednje veče ovogodišnjeg festivala na Krupcu, osmog po redu. Zadatak da zagriju publiku, ali i atmosferu imali su Bubnjivi - Ivan Ivanović, kantautor iz Podgorice, zatim sarajevski bendi Helem Nejse, kao i makedonski Vlatko Stefanovski trio.