Vanja ide u Lisabon!
Objavljeno: Subota, Februar 17, 2018 - 21:54
Autor:
onogost.me

Vanja Radovanović sa pjesmom "Inje" predstavljaće Crnu Goru na Eurosongu u Lisabonu, odlučeno je glasovima gledalaca na Monteviziji u organizaciji Radio-televizije Crne Gore.

Foto : onogost.me

Drugo mjesto pripalo je Katarini Bogićević, dok je treća bila supertalnetovana Lorena Janković. 

Pet izvođača takmičilo se za titulu našeg predstavnika na Eurosongu.

Nina Petković je imala tu čast da otvori Monteviziju s pjesmom “Dišem”, nakon nje smo čuli Vanju Radovanovića s pjesmom “Inje”, zatim Katarinu Bogićević sa kompozicijom“Neželjena”, Ivanu Popović Martinović sa pjesmom “Poljupci” i Lorenu Janković koja je izvela pjesmu “Dušu mi daj”.

Eurosong će se održati od 8. do 12. maja u Lisabonu

Crna Gora će nastupiti druge polufinalne večeri, 10. maja.

Večerašnji šou imao je i humanitarni karakter jer je kompletan prihod od telefonskog glasanja preusmjeren porodici Bućković iz Berana.

Ukupno ocjena: 30

Facebook komentari

Ostale vijesti iz kategorije

Utorak, Mart 20, 2018 - 10:23
Državno prvenstvo u modernim plesovima: 11 medalja za „Royal“

Takmičari plesnog kluba „Royal“ učestvovali su na Državnom prvenstvu u modernim plesovima koje se u nedjelju održalo u Podgorici, odakle su se vratili sa 11 medalja, od čega osam zlatnih, dvije srebrne i jednom bronzanom.

Subota, Mart 17, 2018 - 12:46
Zahumlje: Promocija novog albuma Autogenog treninga

U sali „Zahumlja“ večeras od 21h biće održana koncertna promocija novog albuma „Spasi se sam“ grupe Autogeni trening,  kao i promocija spota.

Petak, Mart 16, 2018 - 15:14
Članovi Mostar Sevdah Reunion-a u restoranu „Trim“

U restoranu „Trim“ u petak, 23. marta nastupiće Mišo Petrović (solo gitara) i Sandi Duraković (ritam gitara), Mostarci sa holandskom adresom i od osnivanja do danas članovi Mostar Sevdah Reunion-a.

Utorak, Mart 13, 2018 - 16:36
Hiljadu eura čeka najboljeg repera sa Balkana

Regionalni projekat Hip hop mreža i ove godine pokrenuo je takmičenje za repere sa prostora Balkana u okviru koje, osim promocije, nastupa i drugih nagrada, pobjednika očekuje hiljadu eura.

Utorak, Mart 13, 2018 - 15:16
Dvojac iz Nikšića u glavnim gradovima Crne Gore i Srbije

Ukoliko ste spremni za iznenadno i neobično putovanje u svijet spontanih nota i muzike uz tandem Psyho Double Delic, onda nemojte imate dilemu, krenite pravo u klub Skadar (Podgorica) i klub Kuglaš (Beograd).