Sarajevo: Deset zlatnih medalja za US „Luna“
Objavljeno: Ponedjeljak, April 16, 2018 - 14:44
Autor:
onogost.me

Na plesnom takmičenju Inter Dance Fest, koje je održano u Sarajevu od 13. do 15. aprila, članovi Umjetničkog studija „Luna“ osvojili su deset prvih, dva druga i jedno treće mjesto.

Foto : US "Luna"

Zlatnim medaljama okitile su se Anastasija Backović u kategoriji street dance show mini kids, Mina Čanović, Anastasija Golović i Iva Selimi u kategoriji acrobatic dance.

„Za grupno izvođenje, članovi Umjetničkog studija "Luna" su osvojili prva mjesta za koreografije “Asian dream”, “Rainbow”, “Believer”, “Adagio”, kao i drugo mjesto za koreografije “Flamenka”  i “Španija” u kategoriji Etno/Folk“, naveli su iz tog umjetničkog studija.

U kategoriji duo acrobatic djeca, prvo mjesto su osvojile Andrea i Vasilisa Backović sa koreografijom “Music box”, dok su u juniorskoj kategoriji prvo mjesto zauzele Milica Bulatović i Anđela Đapić sa koreografijom "Dolls". U istoj kategoriji, treće mjesto su osvojile Lana Knežević i Milana Goranović, četvrto Vladana i Jelena Grubač, dok su petu poziciju zauzele Marija Mišović i Ivana Stanišić.

„Na osnovu rezultata, možemo reći da su članovi US „Luna“ dominirali u plesnoj disciplini Acrobatic, o čemu i govori rezultat od 10 prvih mjesta, od mogućih 11 kategorija u kojima su plesači pokazali svoje umijeće“, zadovoljno su zaključili oni.

Učešće u ovom takmičenju uzelo je preko 3.000 takmičara iz sedam država.

Ukupno ocjena: 31

Facebook komentari

Ostale vijesti iz kategorije

Utorak, Jul 17, 2018 - 11:44
Poznate satnice nastupa 9. Bedem festa!

Deveti Bedem fest pod konceptom „Tvoj grad“ održaće se od 3. do 5. avgusta, a organizatori festivala na Facebook stranici objavili su pregled nastupa svih izvođača sa datumom i satnicama za sva tri dana.

Utorak, Jul 17, 2018 - 08:10
Lake fest objavio konkurs „Iz različitog ugla IV“

U sklopu umjetničkog programa, organizacija Lake festivala četvrtu godinu zaredom raspisuje konkurs na međunarodnom nivou pod nazivom "Iz različitog ugla".

Utorak, Jul 10, 2018 - 12:23
Van Gogh: Dođite da osjetite još jedno festivalsko iskustvo kakvo nudi Lake fest

Grupa Van Gogh nastupiće druge večeri ovogodišnjeg festivala na Krupcu, 10. avgusta.

Utorak, Jul 10, 2018 - 08:27
Ritam nereda: Pored Krupca je sjajna atmosfera

Prve noći  ovogodišnjeg Lake fest-a, između ostalih, nastupiće i pank rok sastav Ritam nereda. Oni za nastup kraj jezera obećavaju brzu i žestoku svirku.

Ponedjeljak, Jul 9, 2018 - 15:06
Nikšićanke osvojile Paraliju

Na sinoć završenom međunarodnom plesnom turniru „Paralija Dance Open 2018“ članovi Kulturno-kreativnog centra "Akord" iz Nikšiča osvojili su šest zlatnih medalja. Naime, u svim kategorijama u kojima su se nadmetale, Nikšićanke su osvojile prvo mjesto.