„Royal“ se iz Sarajeva vratio sa devet medalja
Objavljeno: Ponedjeljak, April 16, 2018 - 16:26
Autor:
onogost.me

Takmičari Plesnog kluba „Royal“ još jednom su pokazali svoj trud i talenat, ovog puta na Inter Dance Festu u Sarajevu.

Foto : Plesni klub "Royal"

U konkurenciji 3.000 takmičara iz sedam država, članovi nikšićkog „Royala“ su se vratili okićeni sa devet medalja - za šest prvih, jedno drugo i dva treća mesta. Pored toga, osvojili su jedno šesto i jedno deveto mjesto.

„Drago nam je da smo po drugi put učestvovali na ovom turniru i što smo bili jedini predstavnici koji se ne libe konkurencije, koji se takmiče i bore za finale. Bitno je naglasiti da je Nikolina Giljen od 36 Hip hop solista osvojila drugo mjesto, da su Magdalena Potpara i Marija Bjelica od 16 uzeli treće mjesto, formacija odrasli su prošli kao šesti od ukupno 12, a juniori deveti od 16 formacija“, naveli su iz pomenutog kluba.

Solisti Pavle Miljanić i Milica Đurović takmičili su se u kategoriji Mini kids hip hop i osvojili zlatne medalje.

„Ksenija Giljen u kategoriji Latin show solo djeca takođe je osvojila zlato, kao i Nikola Spaić u kategoriji Electric boogie solo odrasli. Zlatne medalje osvojili su i Caribbean formacija juniora i Hip hop formacija mini kids. Treće mjesto zauzela je Street show formacija djece“, dodali su iz kluba.

Ukupno ocjena: 55

Facebook komentari

Ostale vijesti iz kategorije

Utorak, Jul 17, 2018 - 11:44
Poznate satnice nastupa 9. Bedem festa!

Deveti Bedem fest pod konceptom „Tvoj grad“ održaće se od 3. do 5. avgusta, a organizatori festivala na Facebook stranici objavili su pregled nastupa svih izvođača sa datumom i satnicama za sva tri dana.

Utorak, Jul 17, 2018 - 08:10
Lake fest objavio konkurs „Iz različitog ugla IV“

U sklopu umjetničkog programa, organizacija Lake festivala četvrtu godinu zaredom raspisuje konkurs na međunarodnom nivou pod nazivom "Iz različitog ugla".

Utorak, Jul 10, 2018 - 12:23
Van Gogh: Dođite da osjetite još jedno festivalsko iskustvo kakvo nudi Lake fest

Grupa Van Gogh nastupiće druge večeri ovogodišnjeg festivala na Krupcu, 10. avgusta.

Utorak, Jul 10, 2018 - 08:27
Ritam nereda: Pored Krupca je sjajna atmosfera

Prve noći  ovogodišnjeg Lake fest-a, između ostalih, nastupiće i pank rok sastav Ritam nereda. Oni za nastup kraj jezera obećavaju brzu i žestoku svirku.

Ponedjeljak, Jul 9, 2018 - 15:06
Nikšićanke osvojile Paraliju

Na sinoć završenom međunarodnom plesnom turniru „Paralija Dance Open 2018“ članovi Kulturno-kreativnog centra "Akord" iz Nikšiča osvojili su šest zlatnih medalja. Naime, u svim kategorijama u kojima su se nadmetale, Nikšićanke su osvojile prvo mjesto.