Ritam nereda: Pored Krupca je sjajna atmosfera
Objavljeno: Utorak, Jul 10, 2018 - 08:27
Autor:
onogost.me

Prve noći  ovogodišnjeg Lake fest-a, između ostalih, nastupiće i pank rok sastav Ritam nereda. Oni za nastup kraj jezera obećavaju brzu i žestoku svirku.

Foto : lakefest.me

„Mi nikada nismo pravili kompromise, pa tako nećemo ni ovaj put. Volimo da ostavimo publiku bez trunke energije na našim nastupima“, kazao je član benda, Boban Petronijević.

Kako je nastupiti pred publikom na Lake festivalu, njima nije nepoznanica.

„Mi smo već dva puta imali čast da stanemo na binu pokraj Krupačkog jezera i svaki put nam je bilo odlično. Fenomenalna organizacija i još bolja publika. Jedva čekamo da se vratimo tu“, naglašava on dodajući da su nedavno promijenili gitaristu, pa će samim tim nastup biti drugačiji.

Malo su, kaže, preuredili set-listu za ovo ljeto, ali je ona i dalje vrlo energična pa se nada da neće nikoga ostaviti ravnodušnim. Publici zato poručuje da se pripremi.

„Mi bi iskoristili priliku da pozovemo sve da posjete Lake fest i da pogledaju sve nastupe tokom ova tri dana, jer je pored Krupca sjajna atmosfera. Vidimo se uskoro!“, dodali su oni.

Ukupno ocjena: 1

Facebook komentari

Ostale vijesti iz kategorije

Petak, Jul 20, 2018 - 15:13
Punkreas: Dođite u uživajte u punk rocku

Nikšićki punk sastav Punkreas zatvoriće drugo veče ovogodišnjeg Lake fest-a, a prije svega obećavaju dobru svirku sa puno energije i presjek pjesama nastalih za ovih 15 godina koliko postoji bend.

Petak, Jul 20, 2018 - 08:29
Nina Muratović je novi World Top Model Crne Gore 2018

World Top Model Crne Gore za 2018. je predivna Nina Muratović iz Nikšića, koja je prema ocjeni italijanskih skauta izabrana da predstavlja svoju državu.

Četvrtak, Jul 19, 2018 - 12:43
Lake fest poklanja ulaznice za Facebook i Instagram pratioce

Lake fest je pokrenuo nagradnu igru za pratioce zvaničnih Facebook i Instagram stranica tog festivala „Osvoji ulaznice za Lake fest 2018“.

Četvrtak, Jul 19, 2018 - 09:02
DST: Pružićemo odličan ugođaj i dići publiku na noge

Nikšićka punk grupa DST nastupiće na festivalu kraj jezera u subotu, 11. avgusta, a publici obećavaju odličan ugođaj, kao i prethodnih godina.

Utorak, Jul 17, 2018 - 11:44
Poznate satnice nastupa 9. Bedem festa!

Deveti Bedem fest pod konceptom „Tvoj grad“ održaće se od 3. do 5. avgusta, a organizatori festivala na Facebook stranici objavili su pregled nastupa svih izvođača sa datumom i satnicama za sva tri dana.