Pogledajte kakav vas provod čeka za božićne praznike u Nikšiću
Objavljeno: Subota, Januar 6, 2018 - 13:15
Autor:
onogost.me

Ukoliko ste odlučili da božićne praznike provedete u Nikšiću, portal Onogošt vam donosi ponudu kafića i hotela u našem gradu.

Foto : Miloš Zvicer

Večeras, za Badnju noć u hotelu Onogošt vas čeka nastup Creative benda i grupe Miligram, dok će sjutra veče nastupiti bend Crveno i Crno i Legende.

Božić u hotelu Trebjesa rezervisan je za Žutog Serhatlića sa orkestrom. Broj na koji možete dobiti dodatne informacije i rezervacije je 077200060.

U restoranu Trim večeras je za vaš dobar provod zadužen legendarni tamburaški sastav sa naših prostora - ansambl Prijatelji, dok će sjutra veče taj zadatak imati Pljevaljski tamburaši. Ulaz je večeras slobodan, dok je sjutra veče 5 eura. Svoje mjesto možete rezervisati na broj 067301646, a kartu možete kupiti na recepciji hotela Trim.

Jelena Zvicer zabavljaće vas večeras u Gastro caffe-u Mašta, dok je u Oktober fest beer house-u planirana akustična svirka Remake.

U kafeu Flojd večeras će nastupiti bend Stoned faces, a sjutra veče vas čeka nastup Bule i Boje.

Mikrokozma, odnosno Enes Zejnilović – gitara, Stanislav Nikičević – bubanj i Nikola Tomić - bas i vokal biće zaduženi za dobar provod večeras u Propaganda baru.

Svirkom Mirka Đuretića večeras u Jack baru počeće božićni praznici, dok vas sjutra veče očekuje provod uz DJ Tiffany.

U noćnom klubu Diamond večeras će nastupiti Amar Gile, a za Božić Mirza Selimović. Informacije možete dobiti na broj 067399924.

RnB i hip hop party – Igor Perović će biti zaduženi da uljepšaju Badnju noć u Akademia baru, dok će u Montenegro pub-u za isto biti zadužen DJ Ernesto.

Božićni praznici u Havana klubu počeće večeras uz DJ Nelly-ja, a nastaviće se sjutra veče uz DJ Šminku. Ulaz je slobodan , a rezervacije i informacije možete dobiti na broj 069750186.

Kafansko veče uz Duo Đetići čeka vas sjutra veče u Caffe-u Peron, a Jazz trio – Šule Jovović na gitari, Sara Jovović na klaviru i Milivoje Pićurić na basu zabavljaće vas za Božić u Atrium klubu.

Ukupno ocjena: 19

Facebook komentari

Ostale vijesti iz kategorije

Srijeda, Januar 17, 2018 - 07:47
Odabrani učesnici Montevizije

Lorena Janković, Nina Petković, Katarina Bogićević, Ivana Popović Martinović i Vanja Radovanović predstaviće se 17. februara na večeri Montevizije, kada će biti izabran predstavnik Crne Gore na Eurosongu koji će se ove godine održati u Lisabonu.

Nedjelja, Decembar 31, 2017 - 08:29
Đaci na raspustu do 22. januara

Zimski raspust zvanično je počeo juče, a školarci će skoro čitav mjesecmoći da odmaraju i uživaju u zimskim čarima

Subota, Decembar 30, 2017 - 08:23
Spremite se, mališani, za žurku sa Djeda Mrazom

Najmlađi Nikšićani imaće danas priliku da na gradskom trgu, uz pjesmu i igru, uživaju u novogodišnjem druženju sa Djeda Mrazom.

Petak, Decembar 29, 2017 - 12:37
Evo gdje možete za novogodišnje praznike u Nikšiću

Za sve one koji još ne znaju gdje će za novogodišnje praznike portal Onogošt se potrudio da sazna kakva će biti ponuda na raznim mjestima u našem gradu.

Nedjelja, Decembar 24, 2017 - 13:41
Miss Tourism Queen of the Year: Nikšićanka među top 10

Na svjetskom takmičenju Miss Tourism Queen of the Year, naša sugrađanka Milica Mijanović plasirala se u top 10.