Pogledajte kakav vas provod čeka za božićne praznike u Nikšiću
Objavljeno: Subota, Januar 6, 2018 - 13:15
Autor:
onogost.me

Ukoliko ste odlučili da božićne praznike provedete u Nikšiću, portal Onogošt vam donosi ponudu kafića i hotela u našem gradu.

Foto : Miloš Zvicer

Večeras, za Badnju noć u hotelu Onogošt vas čeka nastup Creative benda i grupe Miligram, dok će sjutra veče nastupiti bend Crveno i Crno i Legende.

Božić u hotelu Trebjesa rezervisan je za Žutog Serhatlića sa orkestrom. Broj na koji možete dobiti dodatne informacije i rezervacije je 077200060.

U restoranu Trim večeras je za vaš dobar provod zadužen legendarni tamburaški sastav sa naših prostora - ansambl Prijatelji, dok će sjutra veče taj zadatak imati Pljevaljski tamburaši. Ulaz je večeras slobodan, dok je sjutra veče 5 eura. Svoje mjesto možete rezervisati na broj 067301646, a kartu možete kupiti na recepciji hotela Trim.

Jelena Zvicer zabavljaće vas večeras u Gastro caffe-u Mašta, dok je u Oktober fest beer house-u planirana akustična svirka Remake.

U kafeu Flojd večeras će nastupiti bend Stoned faces, a sjutra veče vas čeka nastup Bule i Boje.

Mikrokozma, odnosno Enes Zejnilović – gitara, Stanislav Nikičević – bubanj i Nikola Tomić - bas i vokal biće zaduženi za dobar provod večeras u Propaganda baru.

Svirkom Mirka Đuretića večeras u Jack baru počeće božićni praznici, dok vas sjutra veče očekuje provod uz DJ Tiffany.

U noćnom klubu Diamond večeras će nastupiti Amar Gile, a za Božić Mirza Selimović. Informacije možete dobiti na broj 067399924.

RnB i hip hop party – Igor Perović će biti zaduženi da uljepšaju Badnju noć u Akademia baru, dok će u Montenegro pub-u za isto biti zadužen DJ Ernesto.

Božićni praznici u Havana klubu počeće večeras uz DJ Nelly-ja, a nastaviće se sjutra veče uz DJ Šminku. Ulaz je slobodan , a rezervacije i informacije možete dobiti na broj 069750186.

Kafansko veče uz Duo Đetići čeka vas sjutra veče u Caffe-u Peron, a Jazz trio – Šule Jovović na gitari, Sara Jovović na klaviru i Milivoje Pićurić na basu zabavljaće vas za Božić u Atrium klubu.

Ukupno ocjena: 40

Facebook komentari

Ostale vijesti iz kategorije

Četvrtak, April 26, 2018 - 10:30
VIDEO: Bedem fest objavio aftermovie prošlogodišnjeg festivala

Ekipa Bedem festa radi neumorno i nakon manjeg “zatišja” nastavlja da iznenađuje sa novitetima i lijepim vijestima.  

Ponedjeljak, April 16, 2018 - 16:26
„Royal“ se iz Sarajeva vratio sa devet medalja

Takmičari Plesnog kluba „Royal“ još jednom su pokazali svoj trud i talenat, ovog puta na Inter Dance Festu u Sarajevu.

Ponedjeljak, April 16, 2018 - 14:44
Sarajevo: Deset zlatnih medalja za US „Luna“

Na plesnom takmičenju Inter Dance Fest, koje je održano u Sarajevu od 13. do 15. aprila, članovi Umjetničkog studija „Luna“ osvojili su deset prvih, dva druga i jedno treće mjesto.

Ponedjeljak, April 16, 2018 - 12:21
TOP kanal obogaćuje svoj program: „Shameless“ premijerno na TOP-u

Uz program koji se sastoji iz originalnih i zabavnih sadržaja domaće produkcije, TOP kanal u svojoj ponudi ima raznovrstan strani serijski program koji sada postaje još bogatiji, jer su pred nama tri nove serije.

Srijeda, April 11, 2018 - 11:22
Off Duty izdao album „Putokaz“

Dugo čekano izdanje nikšićkog pank rok benda Off Duty, EP pod nazivom “Putokaz”, konačno je izašlo.