Nikšićanka najljepše lice Fashion TV-a
Objavljeno: Subota, Jun 17, 2017 - 12:15
Autor:
onogost.me

Takmičenje Fashion TV-a, na kojem su se birale najljepše djevojke u CEE regiji, nedavno je završeno u Dubrovniku, a laskavu titulu najljepšeg lice te, u svijetu najpoznatije modne tv kuće, osvojila je dvadesetdvogodišnja Nikšićanka Milica Mijanović. 

Foto : Ali Zain photograpy

Djevojka koja se modelingom bavi od svoje desete godine, a profesionalno zadnjih pet, kaže za portal Onogošt da je do saradnje sa Fashion Tv-om došlo sasvim slučajno ,prilikom snimanja reklame kada je, kako priča, prijatelj zamolio da se prijavi za najljepše FTV lice.

„Pristala sam jer mi nije bilo prvo iskustvo tog tipa . U finalnom dijelu bilo je ukupno trinaest djevojaka .Kao nagradu dobila sam statuu FTV sa dijamantom . Sada je moja obaveza da prisustvujem na svim FTV žurkama priređenim u čast modnih događaja širom svijeta. Nagrada mi mnogo znači i srećna sam zbog nove laskave titule ,jer noć poslije izbora dobila sam više angažmana“, priča ova mlada Nikšićanka.

A modni angažmani joj nijesu ni dosad strani bili, naprotiv, imala ih je mnogo, a izdvaja snimanje reklame za Hipotekarnu banku, manju ulogu u filmu Nikole Vukčevića, Dječaci iz ulice Marksa i Engelsa , bila je zaštitno lice Arapskog dizajnera Amata, imala je manju uloga u Bolivudskom filmu koji tek treba da ugleda svjetlost dana, a učestvovala je, kako kaže, i na reviji Michael Cinca.

Posao modelinga je kako kaže, prilično zahtjevan, ali kada mu se pristupa sa velikom profesionalnošću može da obezbijedi lijepe uslove za život.

„Od modelinga može da se živi ,naravno kada radiš ,za prave , provjerene modne kompanije . U Crnoj Gori definitivno ne može da se živi od ovog posla“, smatra Milica koja je svoju modeling karijeru počela u prvoj profesionalnoj modnoj agenciji „Dany models“ iz Podgorice koju skoro 15 godina vodi Danka Uljarević Baljević, koja je i ovog puta bila sa njom.

„Na moje veliko zadovoljstvo Milica je preko 10 godina član „D models agency“ kao i moj budući partner u novonastaloj modnoj agenciji  D&M koja za cilj ima da plasira crnogorske modele širom svjetske scene . Njen uspijeh je i moj zaista veliki uspjeh i ponosna sam na svoj rad i na sve njene rezultate“, ponosno ističe Danka.

Milica za kraj sve djevojke, koje bi željele da se bave modelingom, upozorava da  je to posao koji zahtjeva mnogo truda ,odricanja, strpljenja, rada i discipline, upornosti i velike želje i volje da bi se moglo uopšte baviti tom profesijom, ali je onda, kako zaključuje,  uspjeh zagarantovan. 

Ukupno ocjena: 30

Facebook komentari

Ostale vijesti iz kategorije

Nedjelja, Avgust 20, 2017 - 15:11
Šanta Panta zabavljao djecu iz Župe

Da veoma malo treba da se djeca osjete srećnom pokazala je jučerašnja predstava koju je mjesna zajednica Župa poklonila svojim mališanima. 

Subota, Avgust 19, 2017 - 10:41
Župa: Mališanima poklon predstava Šante Pante

Mjesna zajednica Župa nikšićka mališanima iz tog dijela naše opštine poklanja predstavu poznatog dječjeg animatora Šante Pante.

Ponedjeljak, Avgust 14, 2017 - 20:06
Lake fest kroz brojke, utiske, reakcije...

Završeno je sedmo izdanje Lake festa. Iako nije bilo zvučnog imena kao prošle godine kada je Manu Chao na nikšićki festival doveo rekordan broj posjetilaca, organizatori ne kriju zadovoljstvo ovogodišnjom posjetom i cjelokupnim izdanjem festivala. 

Ponedjeljak, Avgust 14, 2017 - 14:30
Spektakularnim nastupom Samostalni referenti zatvorili sedmi Lake fest

Produživši nastup 40 minuta po želji publike, beogradski pank sastav, Samostalni referenti, zatvorio je ovogodišnji Lake fest.

Ponedjeljak, Avgust 14, 2017 - 13:16
VIDEO: Glumac i blogerka u spotu: Ovako izgleda novi spot Brajana Malovića

Brajan Malović B yang clan rnb sastava B yang & Sleeg ima novi spot za numeru HIR u feat-u sa poznatim crnogorskim producentom Dušanom Nikčevićem (Why Not).