Nikšićanka najljepše lice Fashion TV-a
Objavljeno: Subota, Jun 17, 2017 - 12:15

Takmičenje Fashion TV-a, na kojem su se birale najljepše djevojke u CEE regiji, nedavno je završeno u Dubrovniku, a laskavu titulu najljepšeg lice te, u svijetu najpoznatije modne tv kuće, osvojila je dvadesetdvogodišnja Nikšićanka Milica Mijanović. 

Foto : Ali Zain photograpy

Djevojka koja se modelingom bavi od svoje desete godine, a profesionalno zadnjih pet, kaže za portal Onogošt da je do saradnje sa Fashion Tv-om došlo sasvim slučajno ,prilikom snimanja reklame kada je, kako priča, prijatelj zamolio da se prijavi za najljepše FTV lice.

„Pristala sam jer mi nije bilo prvo iskustvo tog tipa . U finalnom dijelu bilo je ukupno trinaest djevojaka .Kao nagradu dobila sam statuu FTV sa dijamantom . Sada je moja obaveza da prisustvujem na svim FTV žurkama priređenim u čast modnih događaja širom svijeta. Nagrada mi mnogo znači i srećna sam zbog nove laskave titule ,jer noć poslije izbora dobila sam više angažmana“, priča ova mlada Nikšićanka.

A modni angažmani joj nijesu ni dosad strani bili, naprotiv, imala ih je mnogo, a izdvaja snimanje reklame za Hipotekarnu banku, manju ulogu u filmu Nikole Vukčevića, Dječaci iz ulice Marksa i Engelsa , bila je zaštitno lice Arapskog dizajnera Amata, imala je manju uloga u Bolivudskom filmu koji tek treba da ugleda svjetlost dana, a učestvovala je, kako kaže, i na reviji Michael Cinca.

Posao modelinga je kako kaže, prilično zahtjevan, ali kada mu se pristupa sa velikom profesionalnošću može da obezbijedi lijepe uslove za život.

„Od modelinga može da se živi ,naravno kada radiš ,za prave , provjerene modne kompanije . U Crnoj Gori definitivno ne može da se živi od ovog posla“, smatra Milica koja je svoju modeling karijeru počela u prvoj profesionalnoj modnoj agenciji „Dany models“ iz Podgorice koju skoro 15 godina vodi Danka Uljarević Baljević, koja je i ovog puta bila sa njom.

„Na moje veliko zadovoljstvo Milica je preko 10 godina član „D models agency“ kao i moj budući partner u novonastaloj modnoj agenciji  D&M koja za cilj ima da plasira crnogorske modele širom svjetske scene . Njen uspijeh je i moj zaista veliki uspjeh i ponosna sam na svoj rad i na sve njene rezultate“, ponosno ističe Danka.

Milica za kraj sve djevojke, koje bi željele da se bave modelingom, upozorava da  je to posao koji zahtjeva mnogo truda ,odricanja, strpljenja, rada i discipline, upornosti i velike želje i volje da bi se moglo uopšte baviti tom profesijom, ali je onda, kako zaključuje,  uspjeh zagarantovan. 

Ukupno ocjena: 40

Facebook komentari

Ostale vijesti iz kategorije

Subota, Oktobar 21, 2017 - 08:22
VIDEO: Nikšićanka oduševila na startu nove sezone ''Pinkovih zvezdica''

U prvoj emisiji nove sezone ''Pinkovih zvezdica'' predstavila se trinaestogodišnja Nikšićanka Ljubica Mirković. Ona je otpjevala pjesmu Zdravka Čolića koju je obradila Marija Šerifović ''Ti možeš sve''. Nakon interpretacije, Ljubica se plasirala direktno u dalje takmičenje.

Subota, Oktobar 7, 2017 - 08:16
Gomila nesklada: Neko je konačno prepoznao da smo dobar bend

“Imamo veliku čast i privilegiju da sviramo sa najboljim bendom ovih prostora. Svirali smo sa momcima u Nikšiću i Podgorici. Već nakon druge svirke i sjajne atmosfere više nije bilo dileme Neredi su se oduševili našim ‘zakivanjem’ i zvali su nas da sviramo u Novom Sadu, na proslavi njihovih 30 godina benda”, ponosno priča VN frontmen nikšićkog sastava Gomila nesklada, Marko Vukajlović.

Srijeda, Oktobar 4, 2017 - 09:01
Punkreas na Black Bow recordsu

Nikšićki bend Punkreas po prvi put nakon osnivanja našao je stranog izdavača.

Utorak, Oktobar 3, 2017 - 14:18
„Čarolija“ otvorila Dječju nedjelju

Nikšićka Školica manekenstva i TV novinarstva „Čarolija“, svojim nastupom svečano je otvorila Dječju nedjelju - manifestaciju koja se održava u TC Mall of Montenegro, u organizaciji Dječjeg edukativnog centra „Pčelica“.

Utorak, Oktobar 3, 2017 - 08:21
Montenegro pub: Večeras žurka dobrodošlice za studente

Montenegro pub tradicionalno i ove godine organizuje “Doček za studente“.