Lucidan i Simply zajednički do numere „Kad pročitaš svaki stih“
Objavljeno: Ponedjeljak, Januar 2, 2017 - 09:17
Autor:
Dušan Babić

Nova imena nikšićke rep scene, Simply i Lucidan, iza sebe imaju po jednu pjesmu, a nedavno su snimili zajedničku numeru „Kad pročitaš svaki stih“.

Foto : Privatna arhiva

Konačna verzija  pjesme je nastala prije dvadesetak dana u studiju njihovog prijatelja.

„Kroz život imate mnogo ljubavi, ali samo jednu pravu i ta ostaje u sjećanju zauvijek. Nas dvojica smo htjeli da ovjekovječimo tu neku ''pravu ljubav'' i prenesemo sve na papir“, priča Lucidan o zajedničkom projektu sa Milošem Nikolićem – Simply-jem.

Nedavno, Lucidan je objavio prvi singl „Doviđenja kako ste“, a nešto prije njega Simply se predstavio publici sa pjesmom „Pa dobro“, a numere su dobile pohvale ljubitelja elektronskog zvuka i rep rima.

Za drugi korak, mladi nikšički reperi odabrali su zajednički projekat, a pjesma se od 25. decembra može poslušati na YouTube-u. 

„Već neko vrijeme imamo ideju da snimamo, ali se uvijek završilo samo na ideji, do skoro. Konačno smo prikupili sav potreban materijal za snimanje i prve pjesme su nastale prije mjesec dana. Mogu se čuti na kanalu ''Simply & Lucidan''. Zajednička tema snimljena je prije dvadesetak dana i iskreno, bilo smo veoma zadovoljni kad smo je čuli, obrađenu i završenu“, nastavlja  Lucidan, koji je uradio miks i mastering pjesme.

Momci iz Nikšića koji su zakoračili u svijet repa, ne planiraju tu da se zaustave, jer, kako kažu, imaju dosta ideja.

„Planiramo da odradimo spot ubrzo. Nakon toga bi išao jedan mixtape sa pet, šest pjesama. Za sada je to plan, nadamo se da ćemo  realizovati. Što se tiče nastupa, vjerovatno ćemo napraviti grupu, a ako se to i ne desi, nas dvojica smo tu da ''guramo'' jedan drugog. Svakako, nastavljamo da radimo zajedno u budućnosti. Vjerujem da će biti mnogo više pjesam u 2017-oj godini i solo i dueta“, najavljuju osamnaestogodišnji Simply i njegov godinu dana mlađi kolega Lucidan.

Simply dodaje da ih uskoro očekuje zajednički nastup u Nikšiću.

„Nastupili smo već na manifestaciji Dani volonterizma, koja je odžana 5. decembra na Trgu nezavisnosti u u Podgorici. Uskoro očekujemo gostovanje u jednom nikšićkom lokalu. Posle utisaka o dosadašnjim pjesmama, vjerujem da će uživati svi, koji dođu da nas čuju“, očekuje on uoči debitantskog nastupa pred domaćom publikom.

 

 

Ukupno ocjena: 39

Facebook komentari

Ostale vijesti iz kategorije

Srijeda, Jul 19, 2017 - 19:19
SeaRock festival predstavio promo video

Sedmo izdanje SeaRock festivala održaće se 21. i 22. jula, na Ljetnjoj pozornici u Kotoru, a predstavljen je i promo spot koji je režirao Dušan Vuleković.

Srijeda, Jul 19, 2017 - 13:37
„Parampaščad“: Na Lake festu premijerno nove pjesme

Bend Parampaščad nastupiće druge večeri Lake festa, koji se ove godine održava od 11. do 13. avgusta.

Srijeda, Jul 19, 2017 - 10:57
VIDEO: Pogledajte promotivni spot za osmi Bedem fest

Bedem fest u susret osmom izdanju pripremio je nekoliko novina, a snimljen je i promotivni spot, koji je od danas dostupan na YouTube kanalu.

Srijeda, Jul 19, 2017 - 09:08
Davor Vučetić na terasi hotela Onogošt

Publika na terasi hotela Onogošt večeras će moći da čuje Davora Vučetića.

Ponedjeljak, Jul 17, 2017 - 11:19
SeaRock festival kompletirao line-up

Sedmo izdanje SeaRock festivala održaće se 21. i 22. julla na Ljetnjoj pozornici u Kotoru.