Hiljadu eura čeka najboljeg repera sa Balkana
Objavljeno: Utorak, Mart 13, 2018 - 16:36
Autor:
onogost.me

Regionalni projekat Hip hop mreža i ove godine pokrenuo je takmičenje za repere sa prostora Balkana u okviru koje, osim promocije, nastupa i drugih nagrada, pobjednika očekuje hiljadu eura.

Foto : pixabay.com

Kako je saopšteno, bilo koji izvođač sa Balkana, bez obzira na starost i afirmisanost može se prijaviti na Facebook stranici “Hip hop mreže”.

Potrebno je da se lično javi, potvrdi učešće u takmičenju i pošalje studijski snimak svoje pjesme u.WAV formatu preko autorskog bita koji je u njegovom vlasništvu, sa punim nazivom i opisom svih saradnika koji su učestvovali u izradi numere.

Od prijavljenih izvođača takođe se traži da daju pristanak da sva autorska prava na pjesmu koju dostavljaju prelaze u vlasništvo kuće IDJVideos.TV i “Hip hop mreže”. Potrebno je poslati i kratku biografiju, kontakt telefon i linkove web sajtova ili profila sa društvenih mreža koje prijavljeni izvođač koristi, kao i fotografija koja će biti objavljena na Instagram stranici “Hip hop mreže”, gdje će publika lajkovima odabrati jednog od finalista takmičenja.

Prijava mora sadržati i video klip u kojem izvođač poziva svoje fanove i prijatelje da glasaju za njega, te da lajkuju Facebook i Instagram stranice i zaprate YouTube kanal “Hip Hop Mreže”. Snimak mora sadržati bilo kakav vid reklame za sponzora takmičenja i treba ga objaviti na društvenim mrežama.

Ovogodišnji žiri je šaren i sadrži repere različitih profila, među kojima su trenutno jedna od najpopularnijih srpskih rep grupa THCF, niški reper Rolex, veteran Shorty aka Bata Barata, novinar My People magazina Rista, producent Luxonee, Bege Fank - novinar, DJ i reper, kao i prošlogodišnja pobjednica Coe Faca. Saopšteno je da će osim mišljenja žirija na odabir finalista takmičenja uticati i broj pregleda na YouTube servisu i reakcija publike.

Finalisti će imati uživo nastup u Beogradu sa pjesmom sa kojom su se prijavili, a nakon sabiranja glasova publike i žirija na licu mjesta, biće proglašen pobjednik koji će dobiti novčanu nagradu od hiljadu eura. Druga nagrada je kompletna pjesma sa specijalnim gostom i muzički spot, dok je treća snimanje EP-a od pet pjesama u studiju ove organizacije, koji će biti objavljeni na kanalu “Hip Hop Mreže”.

Konkurs će trajati do kraja ove godine. Na prošlom takmičenju iz Crne Gore učestvovali su budvanska grupa Most Wanted i podgorički Otpisani.

 

Izvor: vijesti.me

Ukupno ocjena: 5

Facebook komentari

Ostale vijesti iz kategorije

Utorak, Mart 20, 2018 - 10:23
Državno prvenstvo u modernim plesovima: 11 medalja za „Royal“

Takmičari plesnog kluba „Royal“ učestvovali su na Državnom prvenstvu u modernim plesovima koje se u nedjelju održalo u Podgorici, odakle su se vratili sa 11 medalja, od čega osam zlatnih, dvije srebrne i jednom bronzanom.

Subota, Mart 17, 2018 - 12:46
Zahumlje: Promocija novog albuma Autogenog treninga

U sali „Zahumlja“ večeras od 21h biće održana koncertna promocija novog albuma „Spasi se sam“ grupe Autogeni trening,  kao i promocija spota.

Petak, Mart 16, 2018 - 15:14
Članovi Mostar Sevdah Reunion-a u restoranu „Trim“

U restoranu „Trim“ u petak, 23. marta nastupiće Mišo Petrović (solo gitara) i Sandi Duraković (ritam gitara), Mostarci sa holandskom adresom i od osnivanja do danas članovi Mostar Sevdah Reunion-a.

Utorak, Mart 13, 2018 - 15:16
Dvojac iz Nikšića u glavnim gradovima Crne Gore i Srbije

Ukoliko ste spremni za iznenadno i neobično putovanje u svijet spontanih nota i muzike uz tandem Psyho Double Delic, onda nemojte imate dilemu, krenite pravo u klub Skadar (Podgorica) i klub Kuglaš (Beograd).

Srijeda, Mart 7, 2018 - 12:05
Hrvatski elektro pop sastav Nipplepeople na Bedem fest-u

Lista izvođača devetog Bedem festa, nakon kultnog Beogradskog sindikata, nastavlja se sa jako mističnim, inspirativnim i sve popularnijim eksperimentalnim sastavom Nipplepeople.