Dvojac iz Nikšića u glavnim gradovima Crne Gore i Srbije
Objavljeno: Utorak, Mart 13, 2018 - 15:16
Autor:
onogost.me

Ukoliko ste spremni za iznenadno i neobično putovanje u svijet spontanih nota i muzike uz tandem Psyho Double Delic, onda nemojte imate dilemu, krenite pravo u klub Skadar (Podgorica) i klub Kuglaš (Beograd).

Foto : Ilustracija

Tandem iz Nikšića koji nastupa pod imenom Psyho Double Delic predstavlja pravo muzičko osvježenje i polako, ali sigurno osvaja srca ljubitelja elektronskog i eksperimentalnog zvuka.

Psyho Double čine Petar Šundić, generalni direktor Bedem festa sa live mističnim klavijaturama i mladi i talentovani DJ Iron za mixerom Goa Trance.

Momci iz Nikšića najavljuju svoje nastupe u glavnim gradovima Crne Gore i Srbije pod nazivom “Capital tour”.

Za sada su željeli da ostanu uzdržani od bilo kakvih komentara želeći da svoju publiku “povedu” na ovo neobično i nesvakidašnje putovanje.

Tako ih ljubitelji elektronskog zvuka mogu čuti već sjutra veče u Podgorici u klubu Skadar sa početkom od 22.29h uz slobodan ulaz.

Za sve one koji 23.03. budu boravili u srpskoj prijestonici, dvojac Psyho Double Delic mogu čuti u klubu Kuglaš sa početkom od 23.59 h. Cijena ulaznice za ovo putovanje iznosiće simboličnih 400 dinara.

Kako i sami ističu, Podgoričani mogu očekivati primjesu i drugih instumenata u toku njihovog nastupa.

Psycho Double Delic obećava nezaboravno putovanje i provod prožet mistikom, kao i sjajnu energiju uz do sad neslušanu muziku na ovim prostorima.

Ukupno ocjena: 38

Facebook komentari

Ostale vijesti iz kategorije

Subota, Jun 16, 2018 - 20:34
Šundić: Veliko interesovanje za Bedem fest

Za mjesec i po sa nikšićke tvrđave Onogošt zvanično će krenuti sezona muzičkih festivala. Otvoriće je deveti po redu Bedem fest, 3. avgusta, a organizatori su već krenuli sa prodajom ulaznica.

Subota, Jun 16, 2018 - 08:06
Nikšićko pozorište: Plesni spektakl „Royal“-a

U Nikšićkom pozorištu večeras u 20h biće priređen plesni spektakl plesnog kluba „Royal“.

Utorak, Jun 12, 2018 - 11:35
Prodaja ulaznica za deveti Bedem fest od četvrtka, dolaze Belau, Bolesna Štenad i AufWierdesen

Nakon dugog iščekivanja i na radost brojnih poštovalaca Bedem fest-a, prodaja ulaznica počinje u četvrtak 14. juna, saopštili su organizatori.

Ponedjeljak, Jun 11, 2018 - 08:10
VIDEO: Nikšićanin snimio novu pjesmu i spot, poslušajte “Ljubav kao pogled čudesan”

Talentovani tinejdžer iz Nikšića, učenik prvog razreda Gimnazije “Stojan Cerović”, Simeon Radulović Simke, svoje drugare i fanove obradovao je novom pjesmom “Ljubav kao pogled čudesan”.

Petak, Jun 8, 2018 - 09:47
Nikola Karadžić večeras u hotelu Yugoslavia

Akustična svirka nikšićkog pjevača Nikole Karadžića zakazana je za večeras u 21h u hotelu Yugoslavia.