Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Goleada u finalu i titula Francuskoj!

bf53acea-f71c-4ab3-8f29-011165301b12
Ilustracija
  • Autor onogost.me
  • 15.07.2018. u 16:54

U finalu 21. Svjetskog prvenstva reprezentacija Francuske je ubjedljivo savladala Hrvatsku rezultatom 4:2 i tako došla do svoje druge titule u istoriji.

Prvo poluvrijeme pripalo je francuskoj reprezentaciji koja je ovaj dio igre riješila u svoju korist rezultatom 2:1. “Galski pijetlovi” su poveli u 18. minutu nakon što je poslije centaršuta Grizmana Mandžukić poslao loptu u svoju mrežu.

Na 1:1 je poravnao Perišić sjajnim udarcem sa distance u 28. minutu, da bi deset minuta kasnije konačan rezultat prvog dijela igre postavio Grizman sa bijele tačke.

I u drugom poluvremenu je nastavljena goleada. Prvo je Pogba sjajnim udarcem u 59. minutu povisio na 3:1, a onda i Mbape šest minuta kasnije na 4:1. Hrvati su uspjeli da smanje na 4:2 u 69. minutu nakon greške golmana Francuske Lorisa, što je iskoristio Mandžukić.

Generalno gledano Hrvati su napravili veliki uspjeh i samim plasmanom u finale iako su još jednom na terenu pokazali veliku želju i borbenost koja ih je krasila tokom cijelog prvenstva.

 

 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Uoči meča 30. kola Prve fudbalske lige Crne Gore između Arsenala i Sutjeske u Tivtu došlo je do incidenta u kojem su učestvovali navijači tima iz Nikšića, javlja Radio Tivat.
Fudbaleri Arsenala pobijedili su Sutjesku 1:0 u posljednjem meču 30. kola Meridianbet Prve crnogorske fudbalske lige.
Fudbaleri Sutjeske danas gostuju Arsenalu u 30. kolu MeridianBet Prve crnogorske fudbalske lige.