Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Cicmil: Vidjeli smo brojna iznenađenja, očekivao sam Belgiju u finalu

37121507_10155589117772727_6283184425563848704_n
FK Sutjeska
  • Autor onogost.me
  • 13.07.2018. u 06:08

Novo pojačanje ekipe Sutjeske, Stefan Cicmil, odigrao je u Astani svoj prvi zvanični meč u plavom dresu, na gostovanju istoimenoj ekipi u prvoj utakmici 1. kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Centralni bek, koji je u karijeri nastupao za Vlazniju, Mladost iz Velike Obarske, Mladost iz Lučana, Spartak iz Subotice, Radnički iz Niša, Kom, Budućnost i OFK Titograd, za naš portal podijelio je svoje viđenje o Mundijalu u Rusiji, koji ulazi u samu završnicu.

Kako je naveo, ovaj šampionat je okarakterisao kvalitetan fudbal, kao i brojna iznenađenja.

“Misliim da je kvalitet ovogodišnjeg Mundijala na visokom nivou. Vidjelo se da sve selekcije koje su se plasirale na Svjetsko prvenstvo posjeduju veliki kvalitet. Ovaj turnir nam je donio i brojna iznenađenja, a svjedoci smo da više niko nikoga lagano ne može da dobije”, kazao je on.

Cicmil je istakao i da je po njegovom mišljenju Belgija bila favorit od starta, a da će u nedeljnom finalu navijati za Hrvatsku.

“Prije početka prvenstva moj favorit je bila Belgija, očekivao sam ih u finalu, a pošto su oni eliminisani, sada ćemo gledati duel između Francuske i Hrvatske. Bilo bi mi drago da osvoje Hrvati jer su pokazali ogromnu želju i borbenost, uz veliki kvalitet koji posjeduju u svim linijama tima”, istakao je fudbaler Sutjeske.

Upravo je Hrvatska ta koja je najprijatnije iznenadila na turniru, a najveće razočarenje za njega predstavlja rana eliminacija još uvijek aktuelnog prvaka svijeta, ekipe Njemačke.

“Najprijatnije su me iznenadili Hrvati koji su napravili izvanredan rezultat, a najveće razočarenje je svakako selekcija Njemačke, nakon što nije uspjela da prođe ni grupnu fazu takmičenja. Kada je u pitanju najbolji igrač prvenstva, vjerovatno će se on birati između Modrića i Mbapea, a zavisiće od toga koja reprezentacija će slaviti u finalu”, zaključio je Cicmil.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Na šest kola od kraja Meridijan Prve Crnogorske fudbalske lige, fudbaleri Sutjeske zaostaju pet bodova za vodećim dvojcem, Dečićem i ekipom Budućnosti, a danas će u okviru 31. kola pokušati da pobijede Jedinstvo i zadrže šanse za neko od prva dva mjesta.
Uoči meča 30. kola Prve fudbalske lige Crne Gore između Arsenala i Sutjeske u Tivtu došlo je do incidenta u kojem su učestvovali navijači tima iz Nikšića, javlja Radio Tivat.