Uspjeh Nikšićanki u BiH – Kadetkinje Trebjese osvojile turnir, seniorke treće
Objavljeno: Srijeda, Septembar 13, 2017 - 15:08

Kadetkinje rukometnog kluba “Trebjesa NOA” iz Nikšića osvojile su turnir „Djuro Hrčan“ u Gornjem Vakufu u BiH, dok je seniorska selekcija bila treća na ovom pripremnom turniru, u novootvorenoj novoj sali.

Foto : reprezentacija.me

Na turniru gdje je učestovalo 10 ekipa prikazao se jako dobar i dopadljiv rukomet, a najviše razloga za zadovoljstvo su imale kadetkninje kluba iz Nikšića, koje su sasvim zasluženo osvojile turnir. U seniorskoj konkurenciji najbolja je bila ekipa Neretve.

Pored timskog uspjeha na turniru, Nikšićanke su dobile i četiri individualne nagrade.

Staša Raičević, golman kluba i reprezentacije za generaciju 2002/2003, proglašena je za najboljeg golmana turnira.

Iva Lalić, najmlađa u nikšićkoj ekipi, dobila je priznanje za najboljeg pivota.

U seniorskoj konkurenciji u najboljoj postavi turnira izabrane su Sara Blečić, najbolji srednji bek, i Tanja Ašanin, najbolji desni bek.

 

reprezentacija.me

Ukupno ocjena: 6

Facebook komentari

Ostale vijesti iz kategorije

Subota, Septembar 23, 2017 - 09:46
Sportski centar: RK Čelik domaćin Međunarodnog turnira

U sportskom centru danac će od 16.30h biti održan turnir u rukometu na kojem će pored domaćina učestvovati i RK Metković iz Hrvatske, RK Hercegovac i Berane od crnogorskih ekipa.

Utorak, Septembar 19, 2017 - 19:14
Jauković i Malović među rukometašicama koje stipendira COK

Crnogorski olimpijski komitet i Rukometni savez Crne Gore potpisali su danas ugovor o stipendiranju 11 naših talentovanih rukometašica.

Subota, Septembar 9, 2017 - 09:21
Održana skupština: RK Čelik hvata zalet za Drugu ligu, fokus na rad sa mlađim selekcijama

Najavljene ambicije o popularizaciji rukometa u Nikšiću, edukaciji mladih i njihovo masovno uključivanje u trenažni proces rukometnog kluba Čelik potvrđene su sinoć na redovnoj skupštini kluba koja je održana u hotelu Onogošt.

Petak, Septembar 8, 2017 - 11:36
RK „Čelik“ otvara novo poglavlje u razvoju nikšićkog rukometa

Rukomet kao sport sa velikom tradicijom u Nikšiću u narednom periodu kroz rukometni klub „Čelik“ dobiće novu snagu i perspektive razvoja tog sporta u Nikšiću. Velike planove i ambicije kluba afirmisaće večeras od 19h novoformirana Skupština kluba koja broji skoro 50 članova.

Četvrtak, Septembar 7, 2017 - 16:02
Crna Gora da bude suorganizator EP za žene

Crna Gora, kao država koja u kontinuitetu bilježi vrhunske rezultate u rukometu, treba da se kandiduje kao suorganizator Evropskog prvenstva u rukometu za žene 2022, istaknuto je na sastanku premijera Duška Markovića i predsjednika Evropske rukometne federacije (ERF) Mihaela Viderera.