Uspjeh Nikšićanki u BiH – Kadetkinje Trebjese osvojile turnir, seniorke treće
Objavljeno: Srijeda, Septembar 13, 2017 - 15:08

Kadetkinje rukometnog kluba “Trebjesa NOA” iz Nikšića osvojile su turnir „Djuro Hrčan“ u Gornjem Vakufu u BiH, dok je seniorska selekcija bila treća na ovom pripremnom turniru, u novootvorenoj novoj sali.

Foto : reprezentacija.me

Na turniru gdje je učestovalo 10 ekipa prikazao se jako dobar i dopadljiv rukomet, a najviše razloga za zadovoljstvo su imale kadetkninje kluba iz Nikšića, koje su sasvim zasluženo osvojile turnir. U seniorskoj konkurenciji najbolja je bila ekipa Neretve.

Pored timskog uspjeha na turniru, Nikšićanke su dobile i četiri individualne nagrade.

Staša Raičević, golman kluba i reprezentacije za generaciju 2002/2003, proglašena je za najboljeg golmana turnira.

Iva Lalić, najmlađa u nikšićkoj ekipi, dobila je priznanje za najboljeg pivota.

U seniorskoj konkurenciji u najboljoj postavi turnira izabrane su Sara Blečić, najbolji srednji bek, i Tanja Ašanin, najbolji desni bek.

 

reprezentacija.me

Ukupno ocjena: 55

Facebook komentari

Ostale vijesti iz kategorije

Utorak, Maj 22, 2018 - 08:25
Budućnost preko Levalee do novog trofeja u Kupu Crne Gore

Drugo mjesto u šampionatu i finalista Kupa. „Kanarinke“ su najbolji rukometni tim Crne Gore iza neprikosnovene Budućnosti, četvrtfinaliste ovogodišnje Lige šampiona. To je ukratko učinak izabranica Dragana Đurđevca, u najuspješnijoj sezoni od osnivanja RK Levalea 2010.

Ponedjeljak, Maj 21, 2018 - 11:21
RK Sesvete u fantastičnom finalu savladao Budućnost

Još jednom je Međunarodni rukometni turnir u organizaciji nikšićke Levalee 2010 pokazao zašto je jedno od najboljih regionalnih takmičenja za mlađe uzrasne kategorije.

Nedjelja, Maj 20, 2018 - 19:15
Đurđina Malović: Želja mi je da se ostvarim kao vrhunski igrač

Voli da čita i piše poeziju. Kod drugih ljudi najviše cijeni iskrenost i povjerenje. Sve ispriča svojoj majci. Uvijek se obraduje poklonima. Azija je u vrhu njene liste želja za putovanja... To je Đurđina Malović.

Subota, Maj 19, 2018 - 09:18
VIDEO: Svečano na Trgu Slobode, borbeno u Sportskom centru

Juče je u gradu pod Trebjesom počeo peti Internacionalni turnir za rukometašice u organizaciji Rukometnog kluba Levalea 2010 iz Nikšića.

Petak, Maj 18, 2018 - 20:30
Đurović nosila "kanarinke" do pobjede, favoriti po planu

Utakmicom Vardar - Sesvete, danas je u gradu pod Trebjesom zvanično počeo peti Internacionalni turnir u rukometu za djevojke "Nikšić 2018".