Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Trijumf ŽRK Trebjesa NOA na “Osmomartovskom” turniru

ruk
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 17.03.2018. u 07:41

Na “Osmomartovskom“ turniru, koji je održan 15. marta u organizaciji RK Morača, ekipa ŽRK Trebjesa NOA  je zauzela prvo mjesto, dok su rukometašice ŽRK Nikšić bile četvrte.

“Medvjedice“ su do prve pozicije stigle nakon što su savladale RK Morača rezultatom 21:16, od ŽRK Feniksa su bile bolje rezultatom 19:16, dok je meš protiv ŽRK Nikšić riješen službenim rezultatom 10:0.

Igračici ŽRK Trebjesa NOA, desnom beku, Tanji Ašanin pripala je nagrada za najboljeg strijelca, a pored nje pobjednički sastav tima na “Osmomartovskom“ turniru činile su Blečić Sara, Lalatović Irina,Marijana Gezović , Pandurević Danica ,Peković Kristin, Mijanović Dragana, Milović Tatjana, Varajić Maša, Radović Milena, Nikolić Bojana, Lalić Iva, Vujović Maja, Adžić Tamara, Koprivica Bojana, Matović Jovana, Bojović Ivana i  Miljanić Dajana.
 
Iz kluba su nakon turnira istakli zahvalnost organizatoru na pozivu i uspješnoj organizaciji, kao i zadovoljstvo zbog ostvarenog rezultata svoje ekipe.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Rukometašice Trebjese pobijedile su u gostima Feniks 35:21 i sezonu u Drugoj ligi završile ubjedljivo na prvom mjestu, pa će od sljedeće jeseni igrati u društvu najboljih timova u Crnoj Gori.
Petar Eraković, 23-godišnji Nikšićanin, postao je novi igrač Rukometnog kluba Metković – Mehanika, koji nastupa u hrvatskoj Premijer ligi.
Snovi o Olimpijskim igrama i Parizu vremenski nijesu daleko. Zna to dobro i rukometašica Đurđina Jauković. Nakon više od dva mjeseca oporavka povrede koljena ima želju da se spremi i zaigra na Olimpijskim igrama u Gradu svjetlosti.