Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Sjutra u Nikšiću utakmica pomirenja

rukomet_tuca_0
onogost.me
  • Autor onogost.me
  • 22.12.2016. u 15:16

Rukometaši Nikšića 2014 i Morače 2015 odigraće sjutra u nikšićkom Sportskom centru utakmicu pomirenja, saopšteno je iz oba kluba.

Njihov međusobni duel, u sedmom kolu Druge crnogorske lige, prekinut je deset sekundi prije kraja zbog opšte tuče na terenu. U trenutku prekida gostujući tim vodio je 23:21.

“U želji da se potisnu i zaborave nemile scene tokom meča uprave klubova odlučile su da široj javnosti dokažu da promocija rukometa i sportskih vrijednosti nemaju alternativu. Rukovodstvo, predstavnici i treneri Rukometnog kluba “Morača 2015”, kako je nedavno i najavljeno, uspostavili su saradnju sa kolegama iz RK “Nikšić 2014””, piše u saopštenju sportskog direktora Morače, Veselina Kruščića.

On je kazao da su tenzije spuštene i nesuglasice riješene.

Iz Rukometnog kluba Nikšić za portal Onogošt ranije su kazali da će učiniti sve da se zaborave nemile scene i što prije okrenu samo jednom cilju, stvaranju dobre rukometne atmosfere u gradu i državi.

“Rukovodstvo našeg kluba će učiniti sve da sa kolegama i igračima iz RK Morača 2015 ostanemo u najboljim odnosima, supstimo tenzije, te da, za dobrobit ovog sporta u našoj zemlji, svima pošaljemo poruku da želimo da se bavimo samo rukometom i razvijamo dobre odnose sa svim klubovima”, poručio je direktor RK Nikšić 2014, Momčilo Abramović, nakon nemilih scena.

Krušćić je kazao da semafor u nikšićkom Sportskom centru ne mora da broji i otkucava.

“Pobjednik se već zna. Pobijedile su pružene i stisnute ruke dva kluba”, kazao je Kruščić.

Utakmica se igra sjutra od 19.30h. 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Petar Eraković, 23-godišnji Nikšićanin, postao je novi igrač Rukometnog kluba Metković – Mehanika, koji nastupa u hrvatskoj Premijer ligi.
Snovi o Olimpijskim igrama i Parizu vremenski nijesu daleko. Zna to dobro i rukometašica Đurđina Jauković. Nakon više od dva mjeseca oporavka povrede koljena ima želju da se spremi i zaigra na Olimpijskim igrama u Gradu svjetlosti.