Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Remi Trebjese i Nikšića

29020019_10211221109419203_1290891045_n
onogost.me
  • Autor onogost.me
  • 15.03.2018. u 10:35

Rukometašice Nikšića i Trebjese Noa podijelile su bodove u gradskom derbiju koji je juče odigran u Sportskom centru u okviru 10. kola Prve lige za žene.

Trebjesa je imala tri gola prednosti na poluvremenu (12:9), da bi u nastavku izabranice Miloša Perovića odigrale nešto slabije, što su iskoristile protivnice i uspjele da stignu rezultat.

Popularne “medvjedice” imale su i napad za pobjedu ali je na kraju završeno 23:23.

“Posle duže pauze, od čak četiri mjeseca, nastavljen je šampionat u prvoligaškom karavanu. I pored osvojenog boda, apsolutno nismo bili na svom nivou, a uzrok takvog izdanja mozemo tražiti u zdravstvenom biltenu igračica koje su zbog gripe propustile završni dio priprema. Sad nam slijedi još jedan turnir kako bi se što bolje spremili za mečeve koji dolaze”, kazao je Perović.

Ljubitelje rukometa u nedjelju očekuje prava poslastica, kada će se u još jednom gradskom derbiju sastati upravo Trebjesa i najbolji tim lige Levalea 2014.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Rukometašice Trebjese pobijedile su u gostima Feniks 35:21 i sezonu u Drugoj ligi završile ubjedljivo na prvom mjestu, pa će od sljedeće jeseni igrati u društvu najboljih timova u Crnoj Gori.
Petar Eraković, 23-godišnji Nikšićanin, postao je novi igrač Rukometnog kluba Metković – Mehanika, koji nastupa u hrvatskoj Premijer ligi.
Snovi o Olimpijskim igrama i Parizu vremenski nijesu daleko. Zna to dobro i rukometašica Đurđina Jauković. Nakon više od dva mjeseca oporavka povrede koljena ima želju da se spremi i zaigra na Olimpijskim igrama u Gradu svjetlosti.