Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

„Medvjedice“ protiv mladosti Budućnosti

lopta_5_0
onogost.me
  • Autor onogost.me
  • 26.11.2017. u 07:25

Sve je spremno za veliki okršaj Trebjese i Budućnosti. Duel ekipe koja ima veliku podršku sa tribina kada igra na svom terenu i drugoplasirane ekipe na tabeli, favorita na papiru uoči večerašnjeg susreta. 

U Nikšić stiže podmladak Budućnosti, na megdan izabranicama Miloša Perovića koje su od večerašnjeg rivala poražene u gostima u prvom meču rezultatom 24:19.

U najavi veliki okršaj sa igračicama koje su, iako mlade, već osjetile i teren Lige šampiona.

„Vrijedno smo radili tokom cijele nedelje tako da očekujem maksimalno zalaganje od svojih igračica .Protivnik ne može biti aktraktivniji. Ekipa koja u svojim redovima ima sve same reprezentativke Crne Gore i igračice koji igraju Ligu šampiona je veliki motiv da pružimo dobru igru.Gledaćemo da se nadigravamo i borimo do zadnjeg zvižduka, a da li će to biti dovoljno za povoljan ishod ostaje da se vidi  .Ovom prilikom bih pozvao publiku da dođe u što većem broju i uživa u kvalitetnom rukometu“, poručuje Perović.

Susret je na programu od 20h u Sportskom centru. 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Petar Eraković, 23-godišnji Nikšićanin, postao je novi igrač Rukometnog kluba Metković – Mehanika, koji nastupa u hrvatskoj Premijer ligi.
Snovi o Olimpijskim igrama i Parizu vremenski nijesu daleko. Zna to dobro i rukometašica Đurđina Jauković. Nakon više od dva mjeseca oporavka povrede koljena ima želju da se spremi i zaigra na Olimpijskim igrama u Gradu svjetlosti.