Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

„Harpaston kup“: Kadetkinje Trebjese osvojile drugo mjesto, Marijana Gezović najbolji golman

rk
RK Trebjesa Noa
  • Autor onogost.me
  • 24.06.2017. u 06:37

Slovenačka Vrhnika je prethodnih dana bila domaćin jakog međunarodnog turnira na kojem je učestvovalo 20 ekipa, a RK Trebjesa Noa nastupio je sa tri selekcije i ostvario sjajan rezultat. 

U najjačoj, konkurenciji kadetkinja, rukometašice Trebjese poražene se u finalu „ VIII Harpaston kupa“,  od domaćina, ekipe Vrhnike, koja je, navode iz nikšićkog kluba, zasluženo osvojila turnir.

„ U kategoriji kadetkinja  nagrada više i individulano priznanje otišla je u ruke Marijane Gezović, koja je proglašena za najboljeg golmana turnira. Mlađe pionirke su ošusevile svojom igrom ,borbom i zalaganjem ,za svoj prvi medjunarodni turnir zauzeli su odlično 3 mjesto. U grupi su savladale ekipe Vrhnike, Krima 2,Zvezde Logatec .U polufinalu poražene su od prvaka Slovenije ekipe Krima nakon velike borbe ( 9 : 6 )  , ekipe koja je i osvojila turnir. Druga je bila ekipa Kolubare iz Srbije . U kategoriji pionirki zauzeli smo 4. mjesto što je veliki uspjeh, budući da smo nastupali sa mlađom generacijom“, kaže ispred kluba Miloš Perović.

 

 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Rukometašice Trebjese pobijedile su u gostima Feniks 35:21 i sezonu u Drugoj ligi završile ubjedljivo na prvom mjestu, pa će od sljedeće jeseni igrati u društvu najboljih timova u Crnoj Gori.
Petar Eraković, 23-godišnji Nikšićanin, postao je novi igrač Rukometnog kluba Metković – Mehanika, koji nastupa u hrvatskoj Premijer ligi.
Snovi o Olimpijskim igrama i Parizu vremenski nijesu daleko. Zna to dobro i rukometašica Đurđina Jauković. Nakon više od dva mjeseca oporavka povrede koljena ima želju da se spremi i zaigra na Olimpijskim igrama u Gradu svjetlosti.