Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Budućnost preko Levalee do novog trofeja u Kupu Crne Gore

111
RK Levalea 2010
  • Autor onogost.me
  • 22.05.2018. u 06:25

Drugo mjesto u šampionatu i finalista Kupa. „Kanarinke“ su najbolji rukometni tim Crne Gore iza neprikosnovene Budućnosti, četvrtfinaliste ovogodišnje Lige šampiona. To je ukratko učinak izabranica Dragana Đurđevca, u najuspješnijoj sezoni od osnivanja RK Levalea 2010.

Tačka na uspješnu sezonu stavljena je juče u Tivtu, gradu domaćinu finala Kupa Crne Gore u kojem su mlade nikšićke rukometašice prvih dvadesteak minuta pružile fantatsičnu partiju renomiranom protivniku, a onda su naravno manjak igrača u rotacji, nesporni kvalitet ekipe Dragana Adžića i neisukstvo učinili svoje pa je Budućnost još jednom osvojila nacionalni Kup, slavivši rezultatom 33:11 (16:6).

„Mogu samo da čestitam igračicama na svemu što su uradile u ovoj sezoni. Dobro znamo ko je i kakav kvalitet ima Buudćnost, ali sve pohvale za cure na zalaganju“, istakao je Đurđevac.

Najbolja kod osvajača Kupa  bila je Kristina Laso sa pet pogodaka, dok su redovima Levalee Nataša Ćorović i Lucija Đukić upisale po tri pogotka.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Petar Eraković, 23-godišnji Nikšićanin, postao je novi igrač Rukometnog kluba Metković – Mehanika, koji nastupa u hrvatskoj Premijer ligi.
Snovi o Olimpijskim igrama i Parizu vremenski nijesu daleko. Zna to dobro i rukometašica Đurđina Jauković. Nakon više od dva mjeseca oporavka povrede koljena ima želju da se spremi i zaigra na Olimpijskim igrama u Gradu svjetlosti.