Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Ašanin potpisala za Budućnost

1
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 23.05.2018. u 06:13

Igračica ŽRK Trebjesa, seniorska reprezentativka Crne Gore i jedan od najboljih bekova domaće lige i najbolji strijelac, Tanja Ašanin, nova je članica Budućnosti, najtrofejnijeg crnogorskog kluba.

Za nikšićki klub u kojem je Tanja stekla igračku afirmaciju, transfer u podgorički sastav predstavlja krunu dugogodišnjeg rada u razvoju seniorskog tima koji čine mlade i veoma perspektivne igračice.

Sa jedne strane ostaje žal u klubu što Tanja neće nastaviti karijeru u Nikšiću, dok sa druge strane sve u klubu raduje što će imati odlične uslove za profesionalni razvoj i napredak u klubu koji je dva puta bio šampion Evrope.

“Tanji želimo zdravlja i najveća dostignuća u novom klubu, a mi ćemo biti tu da svako ispratimo navijajući za nju. Klub očekuje i zna da će narednih sezona još „medvjedica“ krenuti reprezentativnim stopama, ka profesionalnom ženskom rukometu najvećeg kvaliteta, spremne i bogate znanjem, snagom i umijećem”, kazali su iz ŽRK Trebjesa.

Tanja je rođena 1996. godine, odrasla u Pavinom polju, selu udaljenom 40 km od Bijelog Polja.

Prije tri godine, upisala je fakultet u Nikšiću, a u klubu Trebjesa NOA počela je ozbiljnije trenirati rukomet, kojim se bavila rekreativno u svom rodnom gradu.

 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Petar Eraković, 23-godišnji Nikšićanin, postao je novi igrač Rukometnog kluba Metković – Mehanika, koji nastupa u hrvatskoj Premijer ligi.
Snovi o Olimpijskim igrama i Parizu vremenski nijesu daleko. Zna to dobro i rukometašica Đurđina Jauković. Nakon više od dva mjeseca oporavka povrede koljena ima želju da se spremi i zaigra na Olimpijskim igrama u Gradu svjetlosti.