Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Spisak kadeta za razvojni turnir u Izraelu

kadetri-1000x555
  • Autor onogost.me
  • 18.04.2018. u 12:32

Selektor mlađe kadetske fudbalske reprezentacije Crne Gore Obren Sarić objavio je spisak igrača na koje računa za UEFA razvojni turnir u Izraelu.

Turnir će se održati od 23. do 27. aprila u izraelskom gradu Šefajim.

“Sokolići” će prvog dana igrati protiv Moldavije, 25. aprila na programu je duel sa Letonijom, dok će se dva dana kasnije susresti za domaćinom.

Sve utakmice počinju u 11 časova.

Na spisku se nalazi 20 igrača:

golmani: Lazar Baltić (Budućnost), Goran Aković (Berane);

odbrana: Stefan Dajević (Igalo), Andrija Marsenić (Berane), Rastko Marsenić (Olimpija, Slovenija), Vuk Ćosić (Grbalj), Nemanja Božović (Mladost Lj), Nikola Janjić (Sutjeska), Marko Marković (Budućnost);

vezni red: Milan Vukotić, Bogdan Obradović (Budućnost), Blagota Marković (C. Zvezda, Srbija), Andrej Bajović (Mladost Lj), Milisav Perošević (Jedinstvo), Đorđe Stešević (Grbalj);

napad: Dejan Perović (Grbalj), Ognjen Gašević (Mladost), Lazar Mijović, Vuk Dapčević (Budućnost), Andrija Radulović (C. Zvezda).

 

Izvor: CdM

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Na Evropskom prvenstvu krajem godine, rukometašice Crne Gore igraće u grupi sa Rumunijom, Češkom i Srbijom, odlučeno je na žrijebu u Beču. Šampionat će se igrati od 28. novembra do 15. decembra u Austriji, Mađarskoj i Švajcarskoj.
Snove o četvrtom uzastopnom učešću na olimpijskim igrama Crnoj Gori je raspršio čovjek koji nam je donio jedino odličje sa najveće smotre svjetskog sporta - tim Bojane Popović je u direktnom obračunu za odlazak u Pariz poražen od Slovenije Dragana Adžića 26:30, pa će niz učešća "lavica" na OI stati na tri, a "dežela" prvi put u istoriji biti dio elite.