Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

„Sokolići“ domaćini UEFA razvojnog turnira

kadeti-2-1000x555
fscg.me
  • Autor onogost.me
  • 23.04.2017. u 17:25

Fudbalski savez Crne Gore tokom naredne sedmice biće domaćin UEFA razvojnog turnira za mlađe kadetske reprezentacije, na kojem će učestvovati igrači iz četiri zemlje rođeni 2001. godine i kasnije.

Na turniru koji će se igrati u Podgorici, Danilovgradu i Golubovcima, osim naše mlađe katetske selekcije, učestvovaće i reprezenacije Azerbejdžana, Bosne i Hercegovine i Kazahstana.

U prvom kolu turnira, koje je zakazano za utorak, 25. april, naša selekcija dočekaće vršnjake iz Kazahstana na stadionu Trešnjica u Golubovcima. Dva dana kasnije Miličkovićevi izabranici odigraće duel sa Azerbejdžanom na terenu Trening kampa FSCG, dok će u subotu, 29. aprila, na istom stadionu odmjeriti snage sa selecijom Bosne i Hercegovine.

Selektor Boris Miličković odlučio je da našu zemlju na ovom turniru predstavlja 21 igrač – golmani: Petar Radulović (Budućnost), Lazar Živanović (Mladost); odbrana: Matija Drinčić, Andrej Pupović (Mladost), Mirko Milikić (OFK Beograd, Srbija), Asad Dlakić (Vulfel, Njemačka), Stefan Dajević (Igalo), Amir Muzurović (Jedinstvo); vezni red: Veljko Radenović (Kom), Petar Vukčević, Andrija Krivokapić (Mladost), Milan Vukotić (Budućnost), Jovan Mirković, Balša Dubljević (Sutjeska); napad: Egzon Dinoša, Matija Račić, Ivan Bojović, Ilija Vujović (Budućnost), Ivan Vukčević, Ognjen Gašević (Mladost) i Đorđe Medojević (Madly united, Australija).

Raspored odigravanja utakmica:

25.04.2017. u 11:00h

Crna Gora – Kazahstan   (Stadion Trešnjica)

Azerbejdžan – Bosna i Hercegovina   (Stadion FK “Mladost”)

27.04.2017. u 11:00h

Crna Gora – Azerbejdžan   (Trening kamp FSCG)

Kazahstan – Bosna i Hercegovina   (Stadion FK “Kom”)

29.04.2017. u 11:00h

Bosna i Hercegovina – Crna Gora   (Trening kamp FSCG)

Kazahstan – Azerbejdžan   (Stadion FK “Iskra”)

  CdM

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Na Evropskom prvenstvu krajem godine, rukometašice Crne Gore igraće u grupi sa Rumunijom, Češkom i Srbijom, odlučeno je na žrijebu u Beču. Šampionat će se igrati od 28. novembra do 15. decembra u Austriji, Mađarskoj i Švajcarskoj.
Snove o četvrtom uzastopnom učešću na olimpijskim igrama Crnoj Gori je raspršio čovjek koji nam je donio jedino odličje sa najveće smotre svjetskog sporta - tim Bojane Popović je u direktnom obračunu za odlazak u Pariz poražen od Slovenije Dragana Adžića 26:30, pa će niz učešća "lavica" na OI stati na tri, a "dežela" prvi put u istoriji biti dio elite.