Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

“Sokoli” poraženi od Luksemburga

miljenovic
FSCG
  • Autor onogost.me
  • 20.10.2017. u 08:25

Mlađa omladinska reprezentacija Crne Gore poražena je u drugom prijateljskom meču protiv Luksemburga. U prvom odmjeravanju snaga ove dvije ekipe, ,,sokoli“ su bili ubjedljivi (4:2), ovog puta su promašili previše izglednih šansi.

Izabranici Aleksandra Miljenovića tri puta su pogađali okvir gola protivnika (dvije prečke i stativa), a imali su i četiri situacije ,,jedan na jedan“, koje nijesu iskoristili.

“Ovu utakmicu počeli smo sa devet novih igrača u odnosu na prvu. U prvom poluvremenu bili smo dosta nepovezani, tada smo i primili gol nakon prekida. U nastavku je ušlo nekoliko igrača i to se osjetilo u našoj igri. Stvorili smo mnogo dobrih šansi, ali, nažalost, nijesmo bili efikasni kao u prvom meču. Nakon svega, mislim da su ovo bile dvije dobre provjere, svi igrači koji su pozvani dobili su šansu, vidjeli smo ko koliko može”, kazao je selektor Miljenović.

Luksemburg – Crna Gora 1:0

 

reprezentacija.me

 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Na Evropskom prvenstvu krajem godine, rukometašice Crne Gore igraće u grupi sa Rumunijom, Češkom i Srbijom, odlučeno je na žrijebu u Beču. Šampionat će se igrati od 28. novembra do 15. decembra u Austriji, Mađarskoj i Švajcarskoj.
Snove o četvrtom uzastopnom učešću na olimpijskim igrama Crnoj Gori je raspršio čovjek koji nam je donio jedino odličje sa najveće smotre svjetskog sporta - tim Bojane Popović je u direktnom obračunu za odlazak u Pariz poražen od Slovenije Dragana Adžića 26:30, pa će niz učešća "lavica" na OI stati na tri, a "dežela" prvi put u istoriji biti dio elite.