Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Sa Đukićem u baraž za Svjetsko prvenstvo?

dragan-djukic-1000x555
EHF
  • Autor onogost.me
  • 21.01.2018. u 13:01

Dragan Đukić blizu je da dobije povjerenje za novi mandat na klupi Crne Gore, saznaje Arena. Srpski rukometni stručnjak, nakon eliminacije “lavova” sa Evropskog prvenstva, poručio je da ima želju da ostane i nastavi misiju sa našom reprezentacijom. 

Sport/  Rukomet

Blizu novi dogovor

Sa Đukićem u baraž za Svjetsko prvenstvo

Dragan Đukić blizu je da dobije povjerenje za novi mandat na klupi Crne Gore, saznaje Arena. Srpski rukometni stručnjak, nakon eliminacije “lavova” sa Evropskog prvenstva, poručio je da ima želju da ostane i nastavi misiju sa našom reprezentacijom. 

11
Objavljeno: 21. 01. 2018 – 10:47Promjenite veličinu teksta:AAA
[Sa Đukicem u baraz za Svjetsko prvenstvo]
Komentari (0)
[author_image]
AUTOR: 
Izvor: Arena/Pobjeda

“Ugovor mi traje do juna. Postoji želja, vidjećemo što će reći ljudi iz Saveza. Ovo je mlada reprezentacija, koja bi mogla da izbori nastup za Svjetsko prvenstvo, koje je kvalifikaciono za Olimpijske igre u Tokiju, a s obzirom na naš prosjek godinama možemo sa ovim timom nastupati i u naredna dva olimpijska ciklusa.”, izjavio je tada Dragan Đukić.

U Rukometnom savezu Crne Gore postoji raspoloženje da Đukić i dalje predvodi naše rukometaše, pa su čelnici blizu odluke da mu povjere novi mandat.

Đukić je sedmi selektor u istoriji crnogorske rukometne reprezentacije, a za kratko vrijeme pobrao je simpatije, kako igrača, tako i javnosti. Selektor mlade reprezentacije SR Jugoslavije, Jordana, Makedonije, Švajcarske, Velike Britanije i Izraela, uspio je da napravi gotovo nemoguće da vrati otpisane, ponovo stvori atmosferu i herniju, ali i da napravi rezultat!

Vratio je u nacionalni tim golmana Nebojšu Simića i Vladana Lipovinu, te “precrtane” Stevana Vujovića, Igora Markovića, Mladena Rakčevića, Ivana Perišića… Za selektora je imenovan je 30. novembra 2016. godine, a u tom trenutku Crna Gora je bila u teškoj situaciji.

“Lavovi” su ubjedIjivo izgubili od Švedske (36:21), a potom remizirali sa Rusijom u Baru (24:24). Sa dolaskom Đukića stigao je rezultat, iako je malo ko vjerovao u njegove riječi i optimizam. Crna Gora izborila je plasman na Evropsko prvenstvo!

Dakle, zajedno sa Đukićem “lavovi” će po svemu sudeći voditi bitku za još jedno veliko takmičenje nakon Evropskog, čeka se viza za Svjetsko prvenstvo.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Mlada fudbalska reprezentacija Crne Gore poražena je od Finske 1:2 u petom kolu grupe E, kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.