Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Lončar i Bakrač “sokoli”: Poziv je velika čast i podstrek

page
Ilustracija
  • Autor onogost.me
  • 22.05.2018. u 09:45

Za ekipu Sutjeske, koja je u ovoj sezoni bila daleko najbolji tim na prvoligaškoj sceni, a usput je uspjela oboriti i nekoliko rekorda, stiglo je još jedno priznanje.

Naime, selektor reprezentacije Ljubiša Tumbaković je na spisku igrača za prijateljske mečeve sa Bosnom i Hercegovinom i Slovenijom, uvrstio i dvojicu članova novog šampiona Crne Gore.

Među 29 fudbalera koji će nositi dres sa državnim grbom u naredna dva prijateljska susreta su Stefan Lončar i Miloš Bakrač, igrači koji su dali veliki doprinos u osvajanju treće titule “plavih”.

Lončar je prošao sve mlađe kategorije reprezentacije i debitantski nastup za A selekciju za njega predstavlja poseban moment u karijeri.

“Nijesam se mnogo nadao pozivu, ali sam razmisljao da bi možda mogao da stigne. Svakako da je velika čast što ću nastupati za reprezentaciju i ovo je  na ličnom planu jedan veliki podstrek za mene. Ovo je ujedno i znak da nastavim da još bolje radim i treniram. Iskreno se nadam da ću dobiti šansu i da zaigram u jednom od ova dva duela i da ću je iskoristiti na najbolji mogući način”, istakao je Lončar.

“Ministar odbrane”, kako već nakon sjajne sezone u plavom dresu nazivaju Miloša Bakrača, sam priznaje da je pomalo i očekivao da bi mogao da dođe poziv od selektora i na njegovu adresu. Igraču, kojem na kraju sezone ističe ugovor sa Sutjeskom, svakako da je veliki podstrek u karijeri to što će imati mogućnost da obuče dres reprezentacije.

“Pa i nije da me baš iznenadio poziv, jer sam se negdje i potajno nadao da će doći. Svakako da je velika čast biti dio nacionalnog tima, a ujedno je i satisfakcija za moju dalju karijeru. Volio bih da mi se ukaže prilika i da istrčim na teren u susretu sa Bosnom i Hercegovinom ili Slovenijom, ali to ostaje svakako na selektoru da odluči” , kazao je Bakrač za naš portal.

Njih dvojica su istakli da je ovo priznanje i za cijeli klub i da će ubuduće biti i više igrača Sutjeske koji će dobijati poziv da zaigraju za nacionalni tim.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Mlada fudbalska reprezentacija Crne Gore poražena je od Finske 1:2 u petom kolu grupe E, kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.