Dušan Dubljević: Momci rade dobro, forma na korektnom nivou
Objavljeno: Četvrtak, Januar 5, 2017 - 18:33
Autor:
onogost.me

Mlada košarkaška reprezentacija će na Evropskom prvenstvu u Grčkoj igrati u grupi B sa Islandom, Francuskom i Turskom.

Foto : KSCG

"Ovu generaciju igrača očekuje nastup na Evropskom prvenstvu u Grčkoj i suvišno je govoriti koliko je jaka konkurencija na tom takmičenju. Na okupu su samo igrači iz domaćih klubova, jer ovog puta nijesmo pozivali one koji nastupaju u inostranstvu. U prilici smo da se uvjerimo u njihov kvalitet i da steknemo uvid u potencijal koji imamo u ovom uzrastu. Momci rade veoma dobro, forma je na korektnom nivou, ali naravno da to mora da bude na višem nivou za samo prvenstvo s obzirom na to kakav je kvalitet protivnika", kazao je selektor mlade reprezentacije Dušan Dubljević.

 

reprezentacija.me

Ukupno ocjena: 23

Facebook komentari

Ostale vijesti iz kategorije

Četvrtak, Jul 20, 2017 - 08:14
Gojković i Šćepanović: Vratili smo se na željeni put

Selektor Vladimir Gojković bio je itekako zadovoljan nakon ubjedljive pobjede nad Brazilom i preuzimanja prvog mjesta u grupi.

Četvrtak, Jul 20, 2017 - 07:47
Isključenje selektora, drama i poraz Crne Gore od Grčke

Mlada košarkaška reprezentacija poražena je od Grčke 56:49 u osmini finala Evropskog prvenstva, koje se održava upravo u njihovoj zemlji.

Srijeda, Jul 19, 2017 - 23:12
“Ajkule” ubjedljive protiv Brazila

Kiks u startnom meču sa Kanadom (8:8) otrijeznio je “ajkule”, koje su ubjedljivom igrom savladale Brazil 14:5  i upisale prvi trijumf na Svjetskom prvenstvu u Budimpešti.

Srijeda, Jul 19, 2017 - 15:49
Mladi košarkaši jure četvrtfinale EP: Grčka je favorit, ali…

Gotovo nevjerovatno zvuči da su naši košarkaši oduševili u grupnoj fazi Evropskog prvenstva za mlade, a da su u osminu finala završili sa posljednje pozicije.

Srijeda, Jul 19, 2017 - 08:21
“Ajkule” večeras napadaju Brazil

Najprije rano buđenje, a sada posljednji termin dana… Nakon što su Svjetsko prvenstvo u Budimpešti otvorili u jutarnjim satima protiv Kanade (8:8), naše vaterpoliste u 2. kolu očekuje Brazil i meč koji će početi u 21.30h.