Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Dubljević poručio navijačima: Izginućemo na terenu na Eurobasketu

dubljevic1_2
kscg.me
  • Autor onogost.me
  • 24.06.2017. u 06:16

Bojan Dubljević je poručio da će naši reprezentativci na Eurobasketu dati sve kako bi ostvarili dobar rezultat.

Nikšićanin koji je osvojio sa Valensijom špansku ligu i proglašen je za najboljeg igrača finala sada je fokusiran na Eurobasket, a za “Sportklub” kaže da će pružiti maksimum.

„Jako se dobro poznajemo u državnom timu. U pitanju su sve sjajni momci i vrhunski profesionalci. Jako je važno da se dobro razumijemo na terenu ali i van njega. Znamo šta je naš cilj, znamo za šta se borimo. Neću da se bavim prognozama niti da govorim o tome šta je naš cilj. Mi smo ekipa koja ide korak po korak, koja svaku utakmicu gleda kao finale. Ono što mogu da obećam navijačima i ljubiteljima košarke u Crnoj Gori je da ćemo izginuti na terenu i da ćemo se boriti do poslednjih atoma snage kako bi stigli do cilja“. – poručio je Dubljević.

Naši će igrati u grupi protiv Češke, Mađarske, Hrvatske, Rumunije i Španije.

„Grupa je prilično jaka i ujednačena, isto važi i za samo prvenstvo. To nas čini još motivisanijim. Sve ekipe dolazi na Evropsko prvenstvo sa velikim ambicijama i svaka selekcija može svaku da pobjedi. Nema unaprijed dobijenih mečeva. Mi ćemo upravo zbog toga svakom duelu prići kao da je finale. Borićemo se do posljednjih atoma snage, pa dokle stignemo. Prvo finale je već na startu protiv Španije. Iluzorno je trošiti riječi o kvalitetu rivala“ – zaključio je naš centar.

Eurobasket se igra od 31. avgusta do 17. septembra u Izraelu, Rumuniji, Finskoj i Turskoj.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Na Evropskom prvenstvu krajem godine, rukometašice Crne Gore igraće u grupi sa Rumunijom, Češkom i Srbijom, odlučeno je na žrijebu u Beču. Šampionat će se igrati od 28. novembra do 15. decembra u Austriji, Mađarskoj i Švajcarskoj.
Snove o četvrtom uzastopnom učešću na olimpijskim igrama Crnoj Gori je raspršio čovjek koji nam je donio jedino odličje sa najveće smotre svjetskog sporta - tim Bojane Popović je u direktnom obračunu za odlazak u Pariz poražen od Slovenije Dragana Adžića 26:30, pa će niz učešća "lavica" na OI stati na tri, a "dežela" prvi put u istoriji biti dio elite.