Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Crna Gora ispustila pobjedu protiv Kipra

cg-kipar_easy-resize
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 23.08.2017. u 06:25

Kadetska fudbalska reprezentacjia Crne Gore remizirala je s vršnjacima sa Kipra rezultatom 2:2 u prijateljskom meču odigranom u Podgorici.

Izabranici Borisa Miličkovića ili su bolji od rivala tokom većeg dijela susreta, imali dva puta prednost ali su u sudijskoj nadoknadi vremena dozvolili rivalu da dođe do izjednačenja.

Naša selekcija došla je do prednosti nakon pola sata igre nakon dobrog centaršuta Pupovića sa lijeve strane i dva pokušaja naših napadača. Golman gostiju odbio je loptu nakon pokušaja Ivana Vukčevića ali pravo do Bojovića koji je poslao u mrežu.

Kiprani su do izjednačenja došli u 60. minutu nakon greške Pupovića u posljednjoj liniji koju je iskoristio Kakuli. Napadač Kipra izašao je sam ispred Radulovića i tek iz drugog pokušaja uspio da se upiše u strijelce.

Samo minut nakon pogotka protivnika „sokoli“ su odgovorili i vratili prednost – veliku grešku odbrne Kiprana iskoristio je Gašević i rutinskim udarcem postigao drugi pogodak za naš tim.

U sudijskoj nadoknadi vremena Papadopulos je iskoristio klizanje Muzurovića da preciznim udarcem po zemlji pogodi ugao našeg gola i postavi konačan rezultat susreta.

“U utakmicu smo ušli bojažljivo, tokom prvih 20. minuta dozvolili Kipranima da imaju posjed lopte. Kako je vrijeme prolazilo uspjeli smo da se stabilizujemo i preuzmemo inicijativu koja je rezultirala pogotkom za prednost. U drugom poluvremenu smo imali više konkretnih situacija od Kipra, bili i bolji rival u tom dijelu igre, ali smo nekim lošim reakcijama dozvolili protivniku da postigne pogotke i praktično ispustili pobjedu. Bilo je dobrih momenata u igri, takođe onih kojima nismo zadovoljni, ali je očigledno da moramo poraditi na stabilnosti igrača. Očekuje nas revanš i potrudićemo se da pripremimo ekipu da odigra na kvalitetnijem nivou, ali je fizička pripremljenost igrača ono što će uticati na izdanje u tom susretu”, rekao je selektor Miličković.

Isti rivali odgiraće revanš meč sjutra na glavnom terenu Trening kampa FSCG sa početkom u 17.30 časova.

 

Izvor: CdM

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Na Evropskom prvenstvu krajem godine, rukometašice Crne Gore igraće u grupi sa Rumunijom, Češkom i Srbijom, odlučeno je na žrijebu u Beču. Šampionat će se igrati od 28. novembra do 15. decembra u Austriji, Mađarskoj i Švajcarskoj.
Snove o četvrtom uzastopnom učešću na olimpijskim igrama Crnoj Gori je raspršio čovjek koji nam je donio jedino odličje sa najveće smotre svjetskog sporta - tim Bojane Popović je u direktnom obračunu za odlazak u Pariz poražen od Slovenije Dragana Adžića 26:30, pa će niz učešća "lavica" na OI stati na tri, a "dežela" prvi put u istoriji biti dio elite.