Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

“Ajkule” ubjedljive protiv Rumunije

jadranprimorac161217
wpolo.me
  • Autor onogost.me
  • 16.01.2018. u 20:05

Vaterpolisti Crne Gore u 3. kolu grupe A preliminarnog dijela Svjetske lige savladali su u Budvi selekciju Rumunije 13:2.

To je prva pobjeda „ajkula“ nakon startnog poraza od Srbije 7:4, dok je Rumunija takmičenje završila sa dva poraza. Odlučujući meč za prvo mjesto izabranici Vladimira Gojkovića odigraće pred svojim navijačima 20. marta sa Srbijom.

Crna Gora – Rumunija 13:2 (1:0, 2:0, 3:2, 7:0)

Sudije: Balaš (Mađarska), Spigel (Njemačke), Igrač više: Crna Gora 8 (5), Rumunija 8 (0)

Crna Gora: Lazović, Dr. Brguljan, Đurđić, Petković 1, Vidović 2, Đ. Radović 1, Drašković 2, Ukropina 1, Ivović 2, Mišić 2, Čučković 1, Murišić 1, Kandić.

Rumunija: Tik, Radu, Negrean, Fulea, Teohari, Prioteasa, Đeorđesku 1, Kjoveanu, Antipa, Oanta, Giban 1, Vančik, Abruban.

 

izvor: wpolo.me

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Na Evropskom prvenstvu krajem godine, rukometašice Crne Gore igraće u grupi sa Rumunijom, Češkom i Srbijom, odlučeno je na žrijebu u Beču. Šampionat će se igrati od 28. novembra do 15. decembra u Austriji, Mađarskoj i Švajcarskoj.
Snove o četvrtom uzastopnom učešću na olimpijskim igrama Crnoj Gori je raspršio čovjek koji nam je donio jedino odličje sa najveće smotre svjetskog sporta - tim Bojane Popović je u direktnom obračunu za odlazak u Pariz poražen od Slovenije Dragana Adžića 26:30, pa će niz učešća "lavica" na OI stati na tri, a "dežela" prvi put u istoriji biti dio elite.