Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

“Ajkule“ sa Španijom igraju za prvo mjesto

epbarselona160718
wpolo.me
  • Autor onogost.me
  • 20.07.2018. u 06:04

Vaterpolo reprezentacija Crne Gore igra večeras sa domaćinom Evropskog prvenstva meč 3. kola grupe G, koji će ujedno odlučiti ko će osigurati prvo mjesto, odnosno direktan plasman u četvrtfinale.

Izabranicima Vladimira Gojkovića je neophodna pobjeda u tom duelu ukoliko žele da ostvare direktan plasman među osam najboljih, jer “Crvena furija“ ima isti učinak kao i naša reprezentacija ali i bolju gol razliku.

Ovaj meč će ujedno biti i derbi u kojem će se vidjeti realna snaga “Ajkula“ pred eliminacionu fazu, a da podsjetimo, najbolji crnogorski vaterpolisti su prethodno ostvarili trijumfe u oba meča, protiv Francuske i nejake Malte.

“Do sada smo odradili dobar posao, ali sam siguran da možemo još dosta da napredujemo. Naročito u napadu koji nije baš funkcionisao protiv Francuske. Španija je odlična ekipa, pretendent na medalju, kao što smo mi. Biće zanimljiva utakmica, vjerujem da možemo da pobijedimo i da se plasiramo u četvrtfinale, ali nije smak svijeta i ako ne pobijedimo, jer igramo protiv vrhunske ekipe”, kazao je pred najbitniji meč u dosadašnjem dijelu turnira kapiten naše reprezentacije Draško Brguljan.

Duel između vaterpolista Crne Gore i Španije igra se večeras od 22h.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Mlada fudbalska reprezentacija Crne Gore poražena je od Finske 1:2 u petom kolu grupe E, kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.