Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Vukovi u Nikšiću dočekuju Partizan

101efa613cd9a27f1d704d26913d1b13
Ragbi savez Crne Gore
  • Autor onogost.me
  • 15.09.2017. u 13:21

Ragbi klub Vukovi dočekaće sjutra u Nikšiću beogradski Partizan u utakmici posljednjeg kola regionalne Super lige. Meč počinje u 12h na stadionu FK Čelik, a ukoliko bi Vukovi pobjedili, osvojiće drugo mjesto u Super ligi.

Iz tima Vukova, kojeg čine igrači svih crnogorskih klubova, pozivaju navijače da ih podrže i uživaju u dobroj utakmici.

“Ekipu Partizana dočekujemo spremno i motivisano. U grad čiji je klub osvojio prvo crnogorsko državno prvenstvo u ragbiju vraćamo ragbi na velika vrata. Ukoliko pobijedimo Partizan bićemo drugoplasirani u konačnom skoru Super lige, među klubovima koji postoje i po 60 godina što svakako govori o našim kvalitetima i potencijalu. Ostaje žal što ovo neće biti duel za prvo mjesto zbog poraza Partizana od ekipe Rada prošlog vikenda. Pozivamo navijače da dođu i da nas podrže a mi im obećavamo odličnu predstavu najboljih segmenata ragbija”, kazao je trener Vukova Danilo Ćeranić.

 

Izvor: vijesti.me

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Takmičarka džudo kluba Straševina Andrijana Šutović osvojila je bronzanu medalju na Evropskom kupu za kadete (U18) koji je održan u Berlinu.
Na takmičenjima Gorski Kup na Kopaoniku i Dardania Kup na Ski centru Arxena Dunja Kovačević, članica reprezentacije i takmičarka Ski kluba "Pobjednik", osvojila je zlatnu medalju u slalomu i dvije bronzane u slalomu i veleslalomu u kategoriji U16.