Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

U petak počinje drugi Kayak fest Tara 2017

dji_0565
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 20.09.2017. u 11:14

Ljubitelji ekstremnih sportova, prirode i muzičkih festivala imaće priliku da od petka uživaju u internacionalnom Kayak fest-u Tara 2017.

Naime, ovogodišnji festival održaće se od 22. do 25. septembra, a očekuje se preko 300 kajakaša i posmatrača iz čitavog svijeta. Zvanični fotograf festivala biće Predrag Vučković, dugogodišnji fotograf za Red Bull širom svijeta, najpoznatiji po tome što je fotografisao Feliksa Baumgartnera prilikom čuvenog skoka.

Kako su kazali organizatori Nature Lovers Montenegro i Etno selo Grab, nakon više nego uspješne prve godine festivala puni su entuzijazma i obećavaju da će ove godine učiniti sve da festival bude jos bolji i zanimljiviji, a s obzirom na prošlu godinu pred njima je veliki zadatak.

„Ovogodišnje izdanje festivala biće još veće! Kayak Fest nudi ponešto za svakog. Od slaloma do spusta rijekom i boater cross-a, kajakaši će moći istovremeno da uživaju u nevjerovatnom pejzažu dok testiraju svoje vještine i brzinu. Ako nijeste kajakaš, i dalje možete da uživate u čarima ovog idiličnog mjesta, u toplom planinskom suncu i kristalno čistoj vodi“, navode organizatori.

Osim trke, program festivala, kako dodaju, uključuje žurke na plaži i podijumu iznad plaže, a dobra muzika zagarantovana je uz bendove Stray Dogg i Džanum.

„Sa podijuma možete bodriti kajakaše dok ispijate ledeno pivo, fotkate impresivnu prirodu ili pišete blogove u ležaljkama iznad rijeke. Osim toga, možete poći na planinarenje, vožnju biciklom, rafting ili se oprobati u kajaku. Opcije su brojne!“, zadovoljno ističu oni.

Karta za kajakaše iznosi 50 eura i uključuje četvorodnevni boravak na kampu, pun pansion, učešće na festivalu i smještaj u šatorima, dok trodnevna kamperska karta za posjetioce iznosi 20 eura. Organizatori su obezbijedili i besplatan prevoz od Podgorice do kampa Grab i nazad.

 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Takmičarka džudo kluba Straševina Andrijana Šutović osvojila je bronzanu medalju na Evropskom kupu za kadete (U18) koji je održan u Berlinu.
Na takmičenjima Gorski Kup na Kopaoniku i Dardania Kup na Ski centru Arxena Dunja Kovačević, članica reprezentacije i takmičarka Ski kluba "Pobjednik", osvojila je zlatnu medalju u slalomu i dvije bronzane u slalomu i veleslalomu u kategoriji U16.