U Nikšiću 13. jula takmičenje u street workout & calisthenics disciplinama
Objavljeno: Nedjelja, Jul 8, 2018 - 16:39
Autor:
onogost.me

U organizaciji Gimnastičkog kluba "Montenegro Street Workout" u Nikšiću će 13. jula biti organizovano treće takmičenje u street workout & calisthenics disciplinama u Prvom Street Workout parku koje je izgradilo Ekološko udruženje mladih "Zeleni centar".

Foto : Marko Banović

Takmičenje se održava uz podršku Ministarstva sporta Crne Gore i uz pomoć Crnogorske komercijalne banke.

Organizatori ovog takmičenja su kazali da će ovo takmičenje biti međunarodnog karaktera, a kako su naglasili, njegov glavni cilj je promocija Calisthenics treniranja zbog čega će se najviše pažnje na takmičenju dati vježbama sa ponavljanjima, kako bi se mogao prijaviti, aktivirati i motivisati što veći broj mladih da se bave ovom vrstom sporta,

“Tu je i neizostavna i najatraktivnija disciplina freestyle. Ovogodišnje takmičenje obuhvata discipline zgibovi, propadanje na razboju, apsolutni zgibovi, trbušnjaci za djevojke i freestyle”, naveli su organizatori.

Prijave za ovo takmičenje mogu se slati do 9. jula na mail adresu [email protected] ili u inbox facebook stranice Ekološko Udruženje mladih " Zeleni centar".

Od podataka za takmičenje potrebno je poslati ime i prezime, datum rođenja, grad, kontakt telefon i discipline u kojima bi se takmičili.

Ukupno ocjena: 7

Facebook komentari

Ostale vijesti iz kategorije

Subota, Jul 21, 2018 - 08:37
Braća Luka i Miloš Radović u istoj godini debitovali za reprezentaciju

Opšte je poznato da su među snovima i željama svakog sportiste i ti da u svojoj karijeri upišu nastup i u dresu sa nacionalnim grbom. To je prije svega čast za svakog pojedinca jer se dres sa državnim grbom nosi iz ljubavi, ali je i priznanje jer braniti boje svoje  zemlje mogu samo najbolji.

Četvrtak, Jul 19, 2018 - 17:33
"Akademičari" na kampu u Trebinju

Džudo klub Akademik obezbijedio je za svoje najbolje i najredovinije članove učešće na kampu u Trebinju, koji je jedan od najboljih u regionu.

Ponedjeljak, Jul 16, 2018 - 14:02
Rožaje: Prvo mjesto za veterane Nikšića

Na takmičenju veterana Crne Gore, koje je 12. jula, povodom Dana državnosti, održano u Rožajama, veterani Nikšića zauzeli su prvo mjesto i tako nastavili niz uspješnih nastupa.

Ponedjeljak, Jul 16, 2018 - 08:48
Veliki dan za šaranski sportski ribolov u Crnoj Gori: Prvo kolo održano u Nikšiću

Od 13. do 15. jula, u organizaciji SSROCG, na jezeru Liverovici, održano je prvo kolo šaranske lige Crne Gore.

Nedjelja, Jul 15, 2018 - 08:35
Podgoričani neprikosnoveni u street workout & calisthenics disciplinama

Na trećem takmičenjuu u street workout & calisthenics disciplinama, koje je održano u Nikšiću, učestvovalo je 40 takmičara. Najmlađi takmičar imao je 14, a najstariji 61. godinu.