Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

SRD Specijalna olimpijada Nikšić: Organizovano Opštinsko takmičenje u atletici

21691034_1786326904730410_1935280677_n
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 18.09.2017. u 14:12

Sportsko-rekreativno društvo (SRD) Specijalna olimpijada Nikšić organizovalo je Opštinsko takmičenje u atletici na stadionu FK Sutjeska.

Sportisti Specijalne olimpijade takmičili su se u četiri discipline i to trčanje na 100m, brzi hod, skok u dalj i bacanje kugle.

Prisutnima su se obratili predsjednik SRD „Specijalna olimpijada Nikšić“ Radovan Dragnić, predstavnik OŠ „Olga Golović“ defektolog Karolina Pajović i direktorica OŠ „Dušan Bojović“ Vesna Mijušković.

Takmičenju su još prisustvovali kapiten FK Sutjeska Vladan Giljan koji je, u znak pažnje, djeci podijelio zanimljive poklone, kao i atletski trener Drago Musić i sekretar Sekretarijata za sport i mlade i socijalnog staranja Milan Korać , koji su takmičarima uručili medalje.

Početak manifestacije obilježio je nastup KUD „Čigra“ sa njima svojstvenom, sad već i tradicionalnom, prigodnom folklornom predstavom.

Pokrovitelj ovog takmičenja je Ministarstvo spota.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Golbal klub Nikšić sa maksimalnim učinkom, kao prvoplasirani u B grupi, izborio je plasman u finale kvalifikacionog turnira u Berlinu i nastup na finalnom turniru Lige šampiona.