Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Slađana je kraljica Beogradskog polumaratona

beogradski-maraton-foto-kurir-sport-1492854081-1165189
Kurir sport, Slađana Lopičić
  • Autor onogost.me
  • 22.04.2017. u 10:02

Sa Ostroga u Beograd, sa jednog pobjedničkog postolja na drugo. Naša najbolja atletičarka Slađana Perunović, odbranila je trofej Beogradskog polumaratona, koji je organizovan u sklopu jubilarnog 30. maratona. 

I drugu godinu zaredom Slađana je zablistala u glavnom gradu Srbije u trci koja je okupila oko 7.000 trkača iz čak 70 zemalja svijeta.

„ Prezadovoljna sam i vremenom i plasmanom naravno. Imala sam veliku podršku tokom cijele staze, a vremenski uslovi za trčanje su bili idealni“, kazala je kratko za naš portal Perunović.

Ona je dionicu prešla za jedan sat, 21 minut i 40 sekundi. Druga je bila Poljakinja Natalija Grac sa 1.28:28, a treća Aleksandra Marinkov iz Pančeva sa 1.30:00.

Pobjednicima Beogradskog maratona u ženskoj i muškoj konkurenciji slijede i novčane nagrade. Pobjednici dobijaju po 3.000 eura, drugoplasirani 1.500, trećeplasirani 1.000 eura. Takmičari koji zauzmu 4. mjesta dobijaju po 700 eura, a petoplasirani po 500 eura.

Podsjećamo da su Slađani  organizatori platili put i smještaj u glavnom gradu Srbije. 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Takmičarka džudo kluba Straševina Andrijana Šutović osvojila je bronzanu medalju na Evropskom kupu za kadete (U18) koji je održan u Berlinu.
Na takmičenjima Gorski Kup na Kopaoniku i Dardania Kup na Ski centru Arxena Dunja Kovačević, članica reprezentacije i takmičarka Ski kluba "Pobjednik", osvojila je zlatnu medalju u slalomu i dvije bronzane u slalomu i veleslalomu u kategoriji U16.