Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Rožaje: Prvo mjesto za veterane Nikšića

20180712_171144
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 16.07.2018. u 12:02

Na takmičenju veterana Crne Gore, koje je 12. jula, povodom Dana državnosti, održano u Rožajama, veterani Nikšića zauzeli su prvo mjesto i tako nastavili niz uspješnih nastupa.

Na takmičenju je učestvovalo preko 120 takmičara iz Nikšića, Berana, Plava, Gusinja, Cetinja, Podgorice, kao i vojni veterani iz Podgorice.

„Naši takmičari su osvojili pet medalja i to dvije zlatne i tri srebrne. Zlatnu medalju u skoku u dalj osvojila je Lela Varajić koja je osvojila i srebrnu u bacanju kamana s ramena. Slavko Bojić je osvojio srebro u pikadu i skoku u dalj, a Marina Backović zlatnu medalju u pikadu“, kazali su nikšićki veterani.

Oni su u ekipnom plasmanu zauzeli prvo mjesto, drugo je pripalo veteranima iz Berana, a treći su bili vojni veterani iz Podgorice.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Takmičarka džudo kluba Straševina Andrijana Šutović osvojila je bronzanu medalju na Evropskom kupu za kadete (U18) koji je održan u Berlinu.
Na takmičenjima Gorski Kup na Kopaoniku i Dardania Kup na Ski centru Arxena Dunja Kovačević, članica reprezentacije i takmičarka Ski kluba "Pobjednik", osvojila je zlatnu medalju u slalomu i dvije bronzane u slalomu i veleslalomu u kategoriji U16.