Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Proglašenje najboljih 22. decembra u Nikšiću

fakultet_za_sport_15
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 22.11.2017. u 07:37

Udruženje sportskih novinara Crne Gore će i ove godine, 63. put zaredom, izabrati i proglasiti najboljeg sportistu Crne Gore u godini na izmaku.

Svečanost proglašenja biće upriličena u petak 22. decembra u Nikšiću, a domaćin kao i prethodnih osam godina biće Fakultet za sport i fizičko vaspitanje Univerziteta Crne Gore.  

Udruženje sportskih novinara Crne Gore će tradicionalno, osim najboljem sportisti Crne Gore, dodijeliti i nagrade najboljem sportskom novinaru, dopisniku i mladom novinaru u 2017. godini.

“Na ovako rano objavljivanje datuma održavanja ceremonije odlučili smo se kako ne bi došli u situaciju da se preklapamo sa ostalim institucijama koje organizuju slične manifestacije, ali i iz razloga da sportisti i naše kolege novinari razmišljaju o finišu kalendarske godine”, rekao je predsjednik USNCG Veselin Drljević.

 

Izvor: portalanalitika.me

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Proteklog vikenda održana su dva prvenstva - Prvenstvo za mlađe seniore i Prvenstvo za poletarce. Takmičari džudo kluba Trebjesa i Straševina ostvarili su zapažene rezultate.
Takmičari džudo kluba Trebjesa osvojili su devet medalja na međunarodnom turniru "Trofej Bara".
Na Evropskom juniorskom kupu koji je juče održan u Rijeci, Andrijana Šutović, takmičarka Džudo kluba Straševina, osvojila je bronzanu medalju.