Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Perunović i Dragović šampioni Crne Gore

a54a6275ace10b2eddac9ec80a5816a8_xl
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 21.05.2018. u 09:29

Slađana Perunović i Miloš Dragović prvaci su Crne Gore u planinskom trčanju. Naši najbolji dugoprugaši dominirali su na sedmom otvorenom prvenstvu Crne Gore u planinskom trčanju, koje je pod pokroviteljstvom Atletskog saveza, u tehničkoj organizaciji AK Nikšić, održano u selu Kruševice.

Takmičenje je okupilo više od 100 takmičara iz atletskih klubova Crne Gore, kao i veliki broj rekreativaca i učesnika iz Srbije i Bosne i Hercegovine.

Učesnike manifestacije je pozdravio Tomo Žižić, predsjednik AK Nikšić i Milan Madžgalj, generalni sekretar ASCG, a takmičenje je proglasio otvorenim predsjednik opštine Šavnik Miomir Vujačić. Takmičenju je prisustvovao veliki broj atletskih radnika sa teritorije Nikšića kao i društveno sportski radnici iz Nikšića i Šavnika.

Po izuzetno sunčanom i toplom vremenu najuspješnija i ove godine je bila kod seniorki reprezentativka i članica Nikšića Slađana Perunović, a kod seniora pobijedio je Miloš Dragović, član ATK Podgorički maraton.

U okviru manifestacije održale su se i trke za cicibane, pionire, juniore, a nastupili su i pripadnici vojske, policije, kao i veterani.

 

Izvor: Pobjeda

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Takmičarka džudo kluba Straševina Andrijana Šutović osvojila je bronzanu medalju na Evropskom kupu za kadete (U18) koji je održan u Berlinu.
Na takmičenjima Gorski Kup na Kopaoniku i Dardania Kup na Ski centru Arxena Dunja Kovačević, članica reprezentacije i takmičarka Ski kluba "Pobjednik", osvojila je zlatnu medalju u slalomu i dvije bronzane u slalomu i veleslalomu u kategoriji U16.