Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Otkazana manifestacija „Izađi i treniraj“

35235753_964726320356242_6662519175551909888_n
Ilustracija
  • Autor onogost.me
  • 15.06.2018. u 13:45

“Izađi i treniraj”, događaj koji promoviše zdrave stilove života i sve blagodeti redovne fizičke aktivnosti, a čije je održavanje bilo planirano za sjutra u 18.30h na Trgu Slobode, otkazano je.

„Naša volja je jača od svega! Ipak, ovakav događaj zahtijeva i sjajne vremenske uslove! U dogovoru sa našim partnerima smo odlučili da “Izađi i treniraj”, trening na otvorenom planiran za 16.06. odložimo do prvog datuma koji će nam obećati sunčan dan. Nastavljamo kampanju, spremamo spektakl! I spektakl će biti! Jer Nikšić to zaslužuje!“, naveli su iz teretane City Fitness koja je, uz sponzorstvo Sport Vison-a, sa brendom NIKE, organizator ove manifestacije.

Podsjetimo, ovaj događaj ima za cilj podizanje nivoa svijesti građana o važnosti i prednostima vježbanja, a najsrećniji vježbači će od kompanija Nike, Sport Vision i City Fitness dobiti specijalne poklone.

Pored toga, u okviru programa je takođe bila predviđena i prezentacija Plesne škole „Royal“, Džudo kluba „Akademik“ i Karate kluba „Mawashi“.

 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Golbal klub Nikšić sa maksimalnim učinkom, kao prvoplasirani u B grupi, izborio je plasman u finale kvalifikacionog turnira u Berlinu i nastup na finalnom turniru Lige šampiona.